19.4.15

ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ, ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ


Την έκτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε κόντρα στα Τρίκαλα η ομάδα μπάσκετ, παραμένοντας πάντα στη μάχη της εισόδου στην τετράδα και αποδίδοντας σταθερά θεαματικό μπάσκετ . Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Sale πάτησαν γκάζι παίρνοντας ακόμα ένα παιχνίδι με χαρακτηριστική άνεση . Είναι η πρώτη φορά μετά το 2002/03, που η ομάδα μας παίρνει τόσα συνεχόμενα ροζ φύλλα αγώνα ..  Τότε είχαμε κάνει ένα σερί 7-0 στο ξεκίνημα της χρονιάς, ενώ την προηγούμενη (και πρωταθληματική) είχαμε δυο 9-0 .

Κορυφαίος παίκτης μας ήταν ο Malik Hairston που είχε 21 πόντους με 3/3 τρίποντα μαζί με 5 ασιστ , ο Mensah-Bonsu άλλο ένα double-double με 15π-17ρ, ενώ ο Dusan Sakota πέτυχε 16 πόντους, μοίρασε 8 ασιστ, έκανε 3 κλεψίματα και είχε 2 κοψίματα και ο Tomas Delininkaitis 13π με 4/6 3π . Η διαφορά στο σκορ έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή να χρησιμοποιήσει και τους δώδεκα παίκτες που είχε στη διάθεσή του .

Στον ουρανό του ΟΑΚΑ πέρα από τη φανέλα του Παγκόσμιου Γιώργου Αμερικάνου, ανέβηκαν και τα λάβαρα με τους τίτλους της ομάδας . Εξαιρετική κίνηση από τη διοίκηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: