26.4.15

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ


Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της η ομάδα μπάσκετ καθώς γνώρισε την ήττα στο Ρέθυμνο με 80-79.. Μια ήττα που ήρθε με καθαρά αυτοκτονικό τρόπο, καθώς οι παίκτες μας είχαν 13 χαμένες βολές (17/30), μόλις 6 επιθετικά ρημπάουντ, μόνο 4 εύστοχα τρίποντα, με το 66-71 στο 35'24" να γίνεται 74-71 στο 37'10" (μετά από τάπα στον English σε τρίποντο και layup του Καλαμπόκη στον αιφνιδιασμό) και με κάκιστη επιλογή στην τελευταία επίθεση, με τη μπάλα να μένει στον Wilbekin που προσπάθησε να γίνει ήρωας αλλά αστόχησε ...

Έτσι χάθηκε αρκετό έδαφος στη μάχη για την τετράδα (η τρίτη θέση χάθηκε και μαθηματικά) καθώς πλέον δεν εξαρτώνται όλα από εμάς .. Και θα πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την 5η, ενώ θέλουμε δυο νίκες τόσο με τον πολύ δυνατό ΠΑΟΚ, όσο και με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα που χτυπάει playoff, για να κυνηγήσουμε και την τελευταία πιθανότητα πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου .
Ο Mensah-Bonsu έκανε το χειρότερό του παιχνίδι (6π με 2/7 2π, 2/4 1π) του, συνεχίζοντας τις μέτριες παρουσίες του εκτός Αττικής (20π εντός - 10,8 εκτός) και έκανε τον Schaftenaar να φαντάζει βγαλμένος από το ΝΒΑ, καθώς μας φόρτωσε το καλάθι με 27 πόντους ..
Κορυφαίος για άλλη μια φορά ο Malik Hairston, που τέλειωσε τον αγώνα με 22 πόντους από 9/13 2π, 1/1 3π (αν έβαζε και καμιά βολή παραπάνω ... 1/4) και δείχνει πως θα πρέπει να είναι από τους παίκτες που πρέπει να χτιστεί η και ευρωπαϊκή Α.Ε.Κ. του χρόνου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: