19.11.15

ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ


Νικηφόρα πέρασε και από τη Μόσχα, μετά την Klaipeda την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα μπάσκετ κερδίζοντας στην παράταση με 78-82 την Krasny Oktyabr κι έτσι παραμένει πάντα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου του EuroCup . Βέβαια η υπόθεση πρόκριση είναι τουλάχιστον μπλεγμένη, αφού κέρδισαν εκτός έδρας ταυτόχρονα τόσο η Nizhny στη Hapoel όσο και η Neptunas στη Galatasaray .

Οι παίκτες μας για άλλη μια φορά μπήκαν σε ένα παιχνίδι παίζοντας κακή άμυνα και έτσι για 10ο συνεχόμενο ματς δεχτήκαμε πάνω από 20 πόντους στην πρώτη περίοδο, αλλά όπως σχεδόν και σε όλα τα προηγούμενα βελτιώθηκαν στη συνέχεια και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 11π (44-55 στο 27'29"), ενώ στο 33'42" ήμασταν μπροστά με 55-64 . Στα τελευταία λεπτά όμως με τα τρίποντα του Cooper οι γηπεδούχοι ροκάνισαν τη διαφορά και τελικά πήγαμε στην παράταση όπου και τελικά επικρατήσαμε .

Πέρα από το ... συνήθη ύποπτο Λουκά Μαυροκεφαλίδη που είχε 28π-10ρ-4ασ-1κλ-1κψ, πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Milosevic (9ρ, 11π), Hairston (16π), ενώ δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο Anosike δείγμα πως μάλλον θα αποδεσμευθεί από το ρόστερ για να μπει σε αυτό ο Armstead (που δεν έχει πάντως δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή τη φάση του EuroCup αφού είχε παίξει με την Avtodor).

Δείτε όλο το ματς όπως μεταδόθηκε από τον OTE Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: