29.11.15

ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ


Δεν μπόρεσε να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί της στο ξεκίνημα της Α1 η ομάδα μπάσκετ, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική κι έτσι το 7-0 που είχε μέχρι τώρα ισοφάρισε την επίδοση του 2002/03 (που και τότε είχαμε ηττηθεί εντός έδρας - από τον Ολυμπιακό τότε- για την 8η αγωνιστική) και είναι τα δυο καλύτερα ξεκινήματά μας μετά το πρωταθληματικό 9-0 του 2001/02 . Έτσι πάμε στο κομβικό ματς της Τρίτης στη Ρωσία με τη Nizhny με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία έπειτα από τις δυο ήττες με Galatasaray & Άρη και στη συνέχεια έχουμε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τη Hapoel στο Ισραήλ.. Εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, που (τα εκτός συνόρων) θα κρίνουν σε καθοριστικό βαθμό το αν θα συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία και μετά τις γιορτές ή όχι .

Αν και ξεκινήσαμε καλά (εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο φέτος), από την ώρα που φορτώθηκε με 2ο φάουλ ο Κατσίβελης και πέρασε στο παρκέ ο Cooper (με το σκορ στο 12-8 στο 5') η ομάδα μάλλον αποσυντονίστηκε, βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο έχοντας τραγικά ποσοστά στα τρίποντα (1/13 σε αυτό το διάστημα) και με μια ακόμα πιο τραγική αμυντική παρουσία στο 3ο δεκάλεπτο βρέθηκε να χάνει με 48-68... Προσπάθησε με πιεστική άμυνα στη συνέχεια και κάποια τρίποντα αλλά ήταν αργά, χάσαμε και πάλι αρκετά σουτ, συνεχίσαμε σε όλο το ματς να είμαστε άστοχοι στις βολές (20/30) και δεν μπορέσαμε τίποτα περισσότερο από το να μειώσουμε στους 9 πόντους.
Όπως και στο Αλεξάνδρειο στο Κύπελλο, οι Μαυροκεφαλίδης-Hairston ήταν πολύ καλά κλεισμένοι από την άμυνα του Άρη κι αν για τον πρώτο έστω και με καθυστέρηση μπήκε στο παρκέ ο Μαυροειδής που τα πήγε πολύ καλα (11π με 4/5 2π και 7ρ), όμως πίσω από τον Malik εξακολουθούμε να μην έχουμε αξιόπιστη λύση κι έτσι έμεινε 31' στο παρκέ προσφέροντας μόνο 4π..  Αυτή η ήττα μας έφερε αρκετά πίσω καθώς πλέον ο Άρης είναι μεν με μια ήττα παραπάνω από εμάς, αλλά δεν έχουμε παίξει με Παναθηναϊκό όπως αυτός και μας κέρδισε και στην έδρα μας ..

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

και όλη την αναμέτρηση, όπως μεταδόθηκε από τον OTE Sport4

Δεν υπάρχουν σχόλια: