26.10.16

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

Μπορεί το ματς στο Charleroi να ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη η ομάδα της Α.Ε.Κ. πάτησε γκάζι και στηριζόμενη για άλλη μια φορά στην άμυνά της (δέχθηκε μόνο 21 στην επανάληψη) κέρδισε με 58-80 την Proximus Spirou, παραμένοντας αήττητη τόσο στο Champions League όσο και γενικότερα και στις τρεις διοργανώσεις. Ήταν μόλις η 3η μας νίκη σε 8 ματς στο Βέλγιο, και μόλις η πρώτη φορά που κέρδισε με άνεση εκεί, ενώ η διαφορά των 22π είναι και η 6η μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη μας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Την ερχόμενη βδομάδα θα υπάρχει σαφέστατα πιο δύσκολη αποστολή με αντίπαλο την επίσης αήττητη σε Πρωτάθλημα και CL, Besiktas .
Κορυφαίος παίκτης μας ήταν ο Roko-Leni Ukic που έδωσε ηρεμία στην περιφέρεια αλλά και λύσεις στην επίθεση με 18π σε 7/10 προσπάθειες, έχοντας και 2 κοψίματα, 2 ασιστ κι ένα κλέψιμο.  Με εμφανίσεις σαν κι αυτές δικαιώνει απόλυτα τον Zdovc για την επιλογή του σαν 6ο ξένο .
Πολύ σημαντική και η παρουσία του Falker, που ήρθε πάλι από τον πάγκο δίνοντας λύσεις και σε άμυνα (5 ρημπάουντ, 2 κοψίματα) όσο και σε επίθεση (7π με 3/4 2π, 3 ασιστ) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: