14.2.18

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Αν και έπαιξε με προβλήματα (ο Λαρεντζάκης ήταν ακόμα στην Αθήνα και παραμένει αμφίβολος για τον τελικό) κι έκανε και πάλι κακό ξεκίνημα δεχόμενη 29 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, με συνέπεια για ένα ακόμα παιχνίδι να κυνηγάει στο σκορ τον αντίπαλο, η ομάδα μπάσκετ έφτασε τελικά στη νίκη με 90-95 επί των Cretan Kings στο Ρέθυμνο. Έτσι έφυγε για πρώτη φορά με το ροζ φύλλο αγώνα από το 'Μελίνα Μερκούρη' σε ματς κανονικής περιόδου της Α1, έχοντας 4 ήττες στα ισάριθμα προηγούμενα παιχνίδια. Παράλληλα σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα έχοντας ελπίδες να ξεκολλήσει από την 5η θέση πριν την ανάπαυλα για τα 'παράθυρα' των Εθνικών ομάδων. Μπροστά της πλέον -κι αφού πρώτα μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση του Champions League- είναι ο τελικός του Κυπέλλου του Σαββάτου στα Δυο Αοράκια του Ηρακλείου, χωρίς κόσμο ουσιαστικά (αφού έτσι αποφάσισε η ΕΟΚ και δέχθηκαν και οι ερυθρόλευκοι). Μπορεί να μην έχει κάνει πειστικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, δεν παύει όμως να έχει κερδίσει τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια (μοναδική ήττα αυτή από Strasbourg με το γνωστό τρόπο). Σίγουρα δεν είναι το φαβορί απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι και χαμένη από χέρι όπως άλλωστε ξέρουν και οι ίδιοι οι παίκτες αφού τον κέρδισαν τον Δεκέμβρη στο ΟΑΚΑ..
Aγωνιστικά η ομάδα φυσικά και δε στηρίχθηκε στην άμυνα, αφου οι 90 ποντοι που δέχθηκε είναι οι περισσότεροι που είχε παθητικό σε ένα 40λεπτο φέτος μετά τους 94 από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Στην επίθεση όμως με την παρουσία του Punter μπόρεσε να βρει πολύ πιο εύκολα λύσεις προς το καλάθι με την τριπλέτα του νεοφερμένου Kevin και των Harris (σε μεγάλα κέφια πάλι) Green (double double με 13 ασιστ) και να βγουν εύκολα καλάθια από τους ψηλούς - κυρίως τον Μαυροειδή που είχε κι αυτός double-double. Ενδιαφέρον και το γεγονός πως -μάλλον λόγω της απουσίας Λαρεντζάκη- ξεκίνησε το παιχνίδι ο Atic (που παρέμεινε στο ρόστερ και για την Α1, καθώς τελικά κόπηκε από αυτό ο Barlow).

Δείτε τον αγώνα όπως τον μετέδωσε η ΕΡΤ2

013Φεβ2018 – Basket League: ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΕΚ 90-95

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το σίχαμα ο βετουλας μετα απο αυτό το ματς που το είδαμε όλοι βγήκε και δήλωσε ότι 5 εναντίον 8 δεν μπορούν να παίξουν...που σε 3-4 φάσεις τους έδωσαν ανάποδα φάουλ και κατοχή μπάλας, ανύπαρκτο φάουλ του Βασιλοπούλου στο 3ποντο, τεχνική ποινή στο Μάικλ γκριν..Τι να του πει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Χαριδημε 20και 55 και ακομα αρθρο για το ΤΕΛΙΚΟ!!!
Κανε ρεπορταζ και για το θεμα που εβγαλαν τα γαυροσαιτ για το τπτ για το Βασιλοπουλο.

ΤΕΛΙΚΟ μετα απο τοσα χρονια , παμε ΔΙΚΕΦΑΛΕ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!!!


Nikos-VLG

haridimos είπε...

Αδερφέ, έχουμε και δουλειά-οικογένεια..
Σε λίγο θα ανέβει γιατί έψαχνα κάμποσα για διπλοτσεκάρισμα..