7.2.19

ΠΗΡΕ ΑΓΧΩΤΙΚΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ


Την νίκη και την πρώτη θέση του ομίλου κατέκτησε με αντίπαλο την Telenet Giants Antwerp η Βασίλισα, έστω και αγχωτικά -όπως μας έχει συνθηίσει άλλωστε- αφού ενώ προηγήθηκε με 61-45 στο 28' και 71-59 στο 34', κατάφερε να κριθεί το ματς στην άστοχη τελευταία προσπάθεια του -φερόμενου να έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι- Paris Lee. Για άλλη μια φορά φάνηκαν τα προβλήματα που έχει η ομάδα και θα πρέπει να διορθώσει δυο βδομάδες πριν το Διηπειρωτικό στο Rio κι ένα μήνα πριν τα knock-out παιχνίδια στο BCL. Υπάρχει πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ (μόλις 3/15 με τους Βέλγους), πρόβλημα στην αντιμετώπιση σέντερ με ύψος πάνω από 2μ06 (πχ Bako που εξέθεσε αρκετές φορές την άμυνά μας στη ρακέτα), στις βολές (το 2/6 στο τέλος θα μπορούσε να είναι μοιραίο) και κυρίως μεγάλα διαστήματα που η ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένη μέσα στο παρκέ..
Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση των επόμενων φάσεων της διοργάνωσης και στη φάση των 16 η Α.Ε.Κ θα αντιμετωπίσει κάποιον από τους Le Mans Sartre, ΠΑΟΚ και Προμηθέα που είναι οι τρεις τέταρτοι των άλλων ομίλων, με τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.
 MVP για πολλοστή φορά φέτος σε ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν ο Vince Hunter που άγγιξε το double-double (19π-9ρ) μοιράζοντας και πάλι 5 ασιστ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε συμπαραστάτη επιθετικά τον Griffin και στο 'καλό' διάστημα της επανάληψης τον Sakota. Οι Theodore, Maciulis ήταν σε μέτρια βραδιά, οι Sant-Roos, Λαρεντζάκης, James, Ξανθόπουλος έδωσαν λύσεις παρά τα λάθη που είχαν ενώ θετική εικόνα είχε και ο Τσαλμπούρης (κυρίως αμυντικά).
Δείτε βίντεο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: