21.4.19

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΞΑΝΑ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Παίζοντας με σημαντικά προβλήματα (Theodore τραυματίας, Maciulis εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, Καββαδάς μόνιμα σε διαδικασία αποκατάστασης, York με κάκωση) η Βασίλισσα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον επίσης ελλειπή Ολυμπιακό (Σπανούλης off για το υπόλοιπο της σεζόν, Πρίντεζης, Strelnieks τραυματίες, Toupane εκτός ομάδας) πληρώνοντας την έλλειψη επιθετικών λύσεων που της έφεραν οι τραυματισμοί (θα ήταν διαφορετικό το ματς με Theodore-York στο παρκέ) αλλά κυρίως την έλλειψη κάποιου παίκτη που να μπορεί να αντιμετωπίσει σέντερ με βαρύ κορμί.. Μετά τους McGhee, Παπαγιάννη, Dorsey και ο Milutinov έστησε "πάρτυ" κάτω από τη ρακέτα μας, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πρόβλημα που έχει η φετινή Α.Ε.Κ. στο συγκεκριμένο τομέα. Αν θέλει να έχει τύχη στην post-season μάλλον ένας ψηλότερος/δυνατότερος παίκτης από τους υπάρχοντες είναι προτεραιότητα.. Παρά την ήττα της πάντως η ομάδα του Banchi εξασφάλισε τη 2η θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου ανεξάρτητα από το τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική και στα ματς που εκκρεμούν κι αυτό είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά από την 5η θέση που έμεινε στην περσινή regular. Βέβαια είναι ερώτημα ακόμα ποιος θα είναι ο αντίπαλός της στα προημιτελικά των playoff.

 Μόνο ο James από τους ψηλούς μας μπόρεσε να σταθεί με διάρκεια και στις δυο πλευρές του παρκέ κόντρα στην ερυθρόλευκη frontline και είναι απορίας άξιο γιατί έμεινε 10' λιγότερο μέσα στο ματς από τον Hunter που ήταν σαφέστατα σε κακή βραδιά..
Το μόνο ίσως θετικό στις τελευταίες συνεχόμενες κακές/μέτριες εμφανίσεις μας είναι οι παρουσίες του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο διεθνής παίκτης από το ματς στη Γερμανία και μετά -που λείπει ο Maciulis- έχει σταθερά διψήφια επιθετική συνεισφορά με μ.ο. 14,1π και 41% (11/27) στα τρίποντα.

Δείτε βίντεο από τον αγώνα και την βράβευση του αρχηγού της ομάδας των Μοϊκανών και όχι μόνο Μηνά Γκέκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: