14.11.19

ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ενώ μέχρι και 3'43" πριν τη λήξη με το σκορ στο 64-66 υπέρ των Ισπανών φαινόταν πως θα έχανε ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, η Βασίλισσα παίζοντας υποδειγματική άμυνα από τη μια και βάζοντας τα σουτ που έπρεπε από την άλλη, έφτασε τελικά στην νίκη (και με ικανοποιητική διαφορά, 74-66) επί της Burgos. Εκμεταλλεύθηκε έτσι το στραβοπάτημα της Hapoel στη Γαλλία για να την πιάσει στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω τη Rasta (που υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα) που έχασε από τη Bandirma εντός.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Keith Langford που ήταν ασταμάτητος σκοράροντας 30 πόντους με υποδειγματικά ποσοστά (3/3 1π, 6/9 2π, 5/9 3π) προσθέτοντας και 4 ρημπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλεψίματα, δείχνοντας πως πραγματικά δεν έχει αντίπαλο στη διοργάνωση..
Από κοντά και ο Sant-Roos που όταν αποδεσμεύθηκε από τον ρόλο του βασικού οργανωτή (γιατί άλλο πράγμα να βοηθάει σε αυτό και άλλο να είναι ο βασικός pg) με την επιστροφή του Γκίκα στο παρκέ στο τέλος βοήθησε και εκτελεστικά με καθοριστικότατους πόντους. Λογικά με την ενσωμάτωση του Chalmers (που έδειξε θετικά στοιχεία) θα είναι ακόμα πιο ελεύθερος ο ρόλος του.
Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται για την παρουσία του Slaughter που έπαιξε σεμιναριακή άμυνα και συνέβαλλε τα μέγιστα στο να κρατήσουμε τους Ισπανούς που σκόραραν κατά μέσο όρο σχεδόν 90 πόντους στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια κάτω από τους 70..

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: