17.11.19

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ KEITH ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΑΟΥΛ-ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα της Α-1 πέτυχε η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. καθώς παρά τη σημαντική απώλεια του Sant-Roos (που βγήκε εκτός τελευταία στιγμή με συνέπεια να παραταχθούν μόνο 11 παίκτες) αλλά και τη διαιτησία που φόρτωνε ασύστολα με φάουλ τους ψηλούς μας (αποβλήθηκαν με 5 οι Μαυροειδής, Κακλαμανάκης, Vlad.Jankovic ενώ 4 χρεώθηκε ο Slaughter), έφτασε στη νίκη με 68-77 επί του Ηρακλή παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο 2ο ημίχρονο όταν και άφησε τους γηπεδούχους στους 26π.
Κορυφαίος ήταν φυσικά ο Keith Langford που μετά τη 30ρα με τη Burgos αυτή τη φορά σταμάτησε στους 35 πόντους (15/17 1π, 4/8 2π, 4/7 3π, 2ρ, 2ασ) καθώς δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει με τίποτα η αντίπαλη άμυνα. Καθοριστική ήταν και η συμβολή του Γκίκα που έπαιξε άμυνα, οργάνωσε και γενικά ήταν floor manager.
Δεδομένης της απουσίας του Κουβανού, ο Vlado Jankovic μπήκε από την αρχή στα βαθιά ξεκινώντας πεντάδα..το σουτ του ακόμα δεν είναι όπως θα ήθελε, αλλά βοήθησε σημαντικά σε άμυνα αλλά και οργάνωση, όπως και ο ...συνεπίθετός του Stefan που έδωσε κι αυτός αρκετές λύσεις.
Ντεμπούτο στην Α1 έκανε και ο Chalmers που στην παρουσία του στο τέλος έδειξε καλά στοιχεία σε αντίθεση με το μουδιασμένο ξεκίνημα.

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: