11.12.19

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Παρά τη μεγάλη ταλαιπωρία για τη μετάβαση στο Pau, η Βασίλισσα πέρασε νικηφόρα και από την έδρα των Γάλλων, πραγματοποιώντας την καλύτερή της εμφάνιση φέτος καθώς κυριάρχησε σε όλο το ματς, παίζοντας υποδειγματική άμυνα και βρίσκοντας λύσεις από όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε. Έτσι πέτυχε την τρίτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό BCL, έμεινε για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη απέναντι σε ομάδα από το Γαλλικό πρωτάθλημα και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Hapoel που υποδέχεται την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ κι ενώ μόνο η Burgos δείχνει να μπορεί να συνεχίσει να κυνηγά πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα.
Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου μπήκαν πολύ καλά διαβασμένοι στο παρκέ, επέβαλαν το ρυθμό τους και δεν άφησαν ουσιαστικά κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να ξαναμπουν στο ματς καθώς όποτε πλησίαζαν προς τους 10π, πατούσαν ξανά το γκάζι μεγαλώνοντας τη διαφορά. Πέρα από τον συνήθη ύποπτο Sant-Roos που ήταν παντού και στις δυο πλευρές του παρκέ, τον Langford που ήταν εκπληκτικός στο α ημίχρονο όπως και ο Χρυσικόπουλος (που επιτέλους έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες), τον Ray που ανέβηκε στα προ τραυματισμού επίπεδα και τον Maciulis που συνέχισε τις καλές εμφανίσεις χρειάζεται μια ιδιαίτερη αναφορά σε άλλους δυο παίκτες.
 
Στον Κακλαμανάκη που παρά τα αρκετά φάουλ (αποβλήθηκε άλλωστε) συνέχισε να παίζει με πάθος και πραγματοποίησε το καλύτερο του ματς στη διοργάνωση αλλά και στον Chalmers που δείχνει να βελτιώνεται σταθερά από παιχνίδι σε παιχνίδι, παίζει εξαιρετική επιθετική άμυνα, ηρεμεί το ρυθμό και κουμπώνει αρκετά καλά με τους άλλους guard. Με το παιχνίδι στο Pau ουσιαστικά τέλειωσε η δοικιμαστική περίοδος του συμβολαίου του δις πρωταθλητή ΝΒΑ και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία για την παραμονή του ή όχι.

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: