19.12.19

ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ

Την 'μοναξιά' στην πρώτη θέση του ομίλου απολαμβάνει η Βασίλισσα αφού κέρδισε τη Hapoel Bank Yahav Jerusalem με 91-78 -υπερκαλύπτοντας και τη διαφορά των 7π που είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο- μετά από καλή εμφάνιση μπροστά σε περισσότερους από 7 χιλιάδες θεατές, που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα (με κάποια παρατράγουδα πάντως). Πλέον με μια νίκη παραπάνω από τους Ισραηλινούς και δυο από Ισπανούς-Πολωνούς-Γερμανούς, η πρωτιά εξαρτάται από αυτήν.
 Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου -που κέρδισε κατά κράτος τον Katash στη μάχη των πάγκων- έφτασαν στη νίκη χωρίς να παίξουν τη γνωστή τους άμυνα στα πρώτα τριάντα λεπτά απέναντι σε μια σίγουρα πλήρη ομάδα, αλλά και με τον Langford καλά κλεισμένο και άστοχο να μένει στα μόλις 4/18 σουτ. Γιατί μπόρεσαν να βρουν λύσεις και από άλλους παίκτες ενώ η άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο (με επιμέρους σκορ 23-12) ήταν υποδειγματική. Ο Maciulis έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε καλά επίπεδα, ο Χρυσικόπουλος με τον Γκίκα έδωσαν λύσεις και στις δυο πλευρές του παρκέ, ο Chalmers σταθερά θετικός, ο Slaughter καθάρισε όλες τις φάσεις στο 4ο δεκάλεπτο.

MVP για άλλο ένα παιχνίδι ο Sant-Roos που δεν αντικαταστάθηκε ούτε δευτερόλεπτο. Όχι μόνο περιόρισε τον Feldeine στην άμυνα (τον άφησε με 1/8 σουτ) αλλά ήταν καταλυτικός και στην επίθεση, τελειώνοντας το ματς με 18π-7ρ-6ασ ..
Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: