29.12.19

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

Mε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2019 η ομάδα μπάσκετ καθώς κέρδισε και τον Ιωνικό Νίκαιας και μάλιστα με κατοστάρα (103-70, την 1η της εντός έδρας μετά το 106-79 επί του Φάρου Λάρισας στο τελευταίο ματς του 2017), πετυχαίνοντας την 8η συνεχόμενη νίκη της στην Α1 (από το πρωταθληματικό 2001/02 είχε να κάνει τέτοιο σερί) και την 15η στα 16 τελευταία παιχνιδια σε όλες τις διοργανώσεις.
 Και παράλληλα αυτή η εμφανιση ήρθε σε ένα αρκετά γεμάτο γήπεδο καθώς περίπου 5000 θεατές ήρθαν στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς κόντρα όχι και στον πιο εμπορικό αντίπαλο. Με τη νίκη αυτή η Α.Ε.Κ. έκλεισε τον πρώτο γύρο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας καλύψει κάποιο από έδαφος που έχασε με το κακό ξεκίνημα. Με την έλευση του Grant και την επιστροφή του Vlado από τον τραυματισμό του το ρόστερ θα γεμίσει περισσότερο μπροστά στο κρίσιμο διάστημα που ακολουθεί, ενώ ο Παπαθεοδώρου θα έχει το "ευχάριστο" δίλημμα να ψάχνει ποιον θα κόψει για την Α1 από την επτάδα των ξένων.
Και οι δώδεκα παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν καλή αγωνιστική διάθεση..στατιστικά MVP ήταν ο Langford με 15π σε 16', ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η νίκη και η άνετη επικράτηση ήρθαν με τρεις από τους βασικούς παίκτες να ξεκουράζονται αρκετά και δικαίως. Langford, Sant-Roos & Slaughter έπαιξαν αθροιστικά 36'44" δηλαδή κάτω από το μισό του μέσου όρος τους μέχρι τώρα που ήταν 83'15".
Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: