17.3.21

ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΨΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ

 

Αν και έπαιξε εντελώς αποδεκατισμένη από τραυματισμούς, covid κι ατυχίες αφού οι Moreira-Γκίκας-Slaughter-Ζήσης-Jankovic-Maciulis ήταν εκτός αποστολής, η Βασίλισσα έκανε κατάθεση ψυχής στο παρκέ του ΟΑΚΑ, θυμίζοντας ακόμα κι εποχές Μοϊκανών, κέρδισε τη Strasbourg και με ικανοποιητική διαφορά (+9) κι έτσι πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της στη φάση του top16. Υπό άλλες συνθήκες αυτά τα δυο ροζ φύλλα αγώνα θα ήταν παρακαταθήκη πρόκρισης .. στην παρούσα φάση όμως με τόσες ελλείψεις και με 'διαβολοβδομάδα' να ακολουθεί η κατάσταση είναι διαφορετική..

Ειδικά μετά τον τραυματισμό και του Moses στο 38' που αφήνει εντελώς γυμνή την frontline μας μπροστά στη τόσο δύσκολη συνέχεια ... Σάββατο 20/3 με Ηρακλή, Τρίτη 23/3 σε Strasbourg, Πέμπτη 25/3 σε Nizhny, Σαββατοκύριακο μετά σε Αλεξάνδρειο με Άρη ..

Η νίκη ήρθε μέσα από ένα υποδειγματικό rotation και διαχείριση του υλικού από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.. Ο Langford κράτησε την ομάδα μέσα στο ματς στο πρώτο ημίχρονο, ο Λίνος ήταν εξαιρετικός στην αρχή και στο κρίσιμο τέλος, ο Macon παρά την αρχική του αστοχία και τα λάθη έδωσε λύσεις στο 4ο, ο Μωραϊτης έκλεισε την περιφερειακή άμυνα και έβαλε και κρίσιμα σουτ, ο Moses ήταν πολύ καλός μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του, οι Μαυροειδής-Γόντικας κάλυψαν όσο μπορουσαν την λειψανδρία στο '5'..




Δεν υπάρχουν σχόλια: