14.1.24

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

 

Όχι απλά κατώτερη του αναμενόμενου αλλά πραγματικά σκιά του εαυτού της παρουσιάστηκε στην Πάτρα κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα η ομάδα μπάσκετ, βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 20π στα μέσα της τρίτης περιόδου, προσπάθησε να αντιδράσει στο τέλος, μείωσε τη διαφορά αλλά δεν είχε ούτε χρόνο ούτε λύσεις για να φτάσει στην ανατροπή κι έτσι έχασε με 83-75 και παραμένει στη μέση της βαθμολογίας πιο κοντά στα playout από την τετράδα.. Το σκορ κανονικά ήταν 83-74, από λάθος της γραμματείας πιστώθηκε ένας έξτρα πόντος στους παίκτες μας. 

Κομβικό σημείο στην εξέλιξη του αγώνα ήταν το αντιαθλητικό φάουλ του McRae στα μέσα της δεύτερης περιόδου, μαζί με το εύκολο καλάθι που δεχθήκαμε αμέσως πριν καθώς ο παίκτης μας διαμαρτυρόταν στους διαιτητές.. Κάπου εκεί έχασε την όποια συγκέντρωσή της η ομάδα, οι γηπεδούχοι έκαναν το 24-27 στο 13'34", 61-41 στο 25'56" με ένα επιμέρους 37-14 (εκμεταλλευόμενοι και την τραγική αμυντική μας ολιγωρία που δεν έκανε κανένα φάουλ στα πρώτα 8' της 3ης περιόδου παρά το -20..). Ήρθε και ο τραυματισμός του Tillman -που όπως διαγνώστηκε το βράδυ υπέστη τελικά διάσειση- και έδεσε..

Παράλληλα ο Knight εμφανίστηκε εκτός κλίματος και ρυθμού, και η επιλογή του Plaza να τον ξαναβάλει στο παρκέ στα μέσα της τέταρτης περιόδου αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού και τα σουτ έχασε, και λάθη έκανε, και ένα ρημπάουντ έχασε που έφερε καλάθι και φάουλ από το πουθενά στους γηπεδούχους που ουσιαστικά τέλειωσαν το παιχνίδι εκεί..




Δεν υπάρχουν σχόλια: