21.1.24

ΕΧΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ

 

Συνεχίζεται το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας μπάσκετ που έχασε ξανά από τον Άρη και μέσα στα Λιόσια και πλέον θα πρέπει να κάνει τρομερό ντεμαράζ για να παραμείνει εντός στόχων στο πρωτάθλημα..  Κι αυτό γιατί την τετράδα την κοιτάει μόνο θεωρητικά καθώς είναι 3 νίκες πίσω από Περιστέρι-Προμηθέα, ξέμεινε 2 πίσω από τον Άρη που την έχει και 2-0 και ο μόνος τρόπος να μπει στην εξάδα αποφεύγοντας την παρουσία στα playout αλλά και να μην έχει διεκπαιρεωτικό ρόλο στα playoff, είναι να περάσει τον ΠΑΟΚ που ήδη είναι μια νίκη πάνω και την περιμένει και στην Πυλαία στη συνέχεια.. Και δεν είναι μόνο πως απομακρύνονται οι συνδιεκδικητές της εξάδας, αλλά πως απειλείται πλέον ακόμα και το πλασάρισμα στην οκτάδα, αφού ο Κολοσσός την έπιασε στο 6-9 και την περιμένει σε δυο βδομάδες στη Ρόδο, ενώ αυτό το Σαββατο πάει στην Καρδίτσα που με νίκη την φτάνει κι αυτή στη βαθμολογία...

Η ομάδα μπορεί να μπήκε σοβαρά στο ξεκίνημα, αλλά η τραγική αστοχία από τα 6μ75 (μόλις 1/12 στο πρώτο μέρος) και τα αρκετά λάθη, ακύρωσαν την όποια αμυντική προσπάθεα και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 2ο δεκάλεπτο αλλά και στο 3ο στη συνέχεια.. Και όταν κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα, η ακατανόητη επιλογή να μείνει τόση ώρα ο Χατζηδάκης που δεν είχε πατήσει καν παρκέ μέχρι τότε, αντί του εξαιρετικού Morgan ήρθε κι έδεσε ... Και φυσικά στο τέλος όταν χρειάστηκε οι γκρι έδωσαν τα καθιερωμένα σφυρίγματα εναντίον της.. 

Η ομάδα είναι σε κάκιστο 'φεγγάρι'.. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, όπου σε όλα είχε τραγικά ποσοστά από τα 6μ75 ..4/21 3π στο Ludwigsburg (19%), 6/21 3π στο Περιστέρι (29%), 4/12 3π στο Λαύριο (33%)
4/16 3π με ΟΣΦΠ (25%), 6/21 3π στον Απόλλωνα (29%), 4/22 3π με Άρη (18%), συνολο 28/113 και μόλις και μετά βίας 25% .. Οι αποχωρήσεις McLemore, Kabengele και ο τραυματισμός του Kuzminskas έχουν αποδειχθεί παραπάνω από κομβικοί για τον αγωνιστικό εκτροχιασμό της ..

Την Τρίτη υπάρχει επιστροφή στα ευρωπαϊκά παρκέ με την πρεμιέρα του ομίλου της φάσης των 16 στην Πάτρα και χρειάζεται όλος ο κιτρινόμαυρος οργανισμός να ανασκουμπωθεί μπας και παραμείνει εντός τροχιάς στο μοναδικό -ουσιαστικά- στόχο που του έμεινε ..




Δεν υπάρχουν σχόλια: