6.11.09

ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ

Γύρω στις 8 σήμερα το βράδυ λύθηκε το θέμα με τα δελτία των ξένων παικτών, αφού με τα χρήματα που μαζεύτηκαν από το λογαριασμό στην Alpha Bank δόθηκαν οι απαραίτητες προκαταβολές σε μετρητά σε Pavic/Δέδε και Δημητρόπουλο (για Μπουρούση, Καλαμπόκη, Μαγκουνή, Μάτο) η ΕΟΚ εγγυήθηκε για τα περαιτέρω στη FIBA η οποία με τη σειρά της άναψε το πράσινο φως για να εκδοθούν τα δελτία των ξένων παικτών μας κι έτσι αύριο θα παραταχθούμε πλήρεις κόντρα στο Περιστέρι στο Ελληνικό, σε ένα ματς που θα γίνει με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Πλήρης η ΑΕΚ με Περιστέρι 6/11/2009
Με όλα τα βασικά της ατού θα παραταχθεί αύριο στις 21.00 η ΑΕΚ στο ματς με το Περιστέρι. Η Διοίκηση για να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας τους προσκαλεί δωρεάν στο Ελληνικό, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση.
περισσότερα »

Ανοικτές θα είναι οι πόρτες του κλειστού στο Ελληνικό αύριο στις 21.00 στο ματς με το Περιστέρι ύστερα από απόφαση του Δ.Σ., που θέλει να ευχαριστήσει εμπράκτως τους φιλάθλους της ομάδας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν τις δύσκολες τούτες ώρες. Παράλληλα, η Διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει:
"Τα μέλη της Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της FIBA/EUROPE κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξε στα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο. Με παρέμβασή του επιλύθηκε ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί τα περασμένα χρόνια, δίχως να έχει την παραμικρή ευθύνη το νυν διοικητικό συμβούλιο.
Θεωρούμε ότι η μέχρι τώρα πολυετής θητεία του κ. Βασιλακόπουλου στο ύστατο αξίωμα του Αθλητισμού αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ίση μεταχείριση, τη νομιμότητα και την αξιοπιστία, την ποιοτική αναβάθμιση του Αθλήματος και κυρίως, την προάσπιση του κύρους και της αξιοπιστίας του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Προσδοκούμε, δε, ότι μια από τις πρώτες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιήσει είναι να αφανίσει «τα κοράκια που τρώνε τις σάρκες» των συλλόγων και εμφανίζονται με τον «μανδύα», είτε του δικηγόρου, είτε του μάνατζερ.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι αντλώντας δύναμη από τις προσπάθειες και την θέρμη που επέδειξε ο κ. Βασιλακόπουλος και ευρύτερα η Διοίκηση της ΕΟΚ, για την τακτοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι, πλέον, με στόχο τόσο την εξυγίανση του συλλόγου, όσο και να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α1.
Αντί επιλόγου, η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της όλους τους φίλους του συλλόγου που μας συμπαραστάθηκαν ψυχολογικά και οικονομικά όλες αυτές τις ημέρες. Τα μέλη της Ορίτζιναλ, της ΠΑΕ, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας του ποδοσφαίρου, αλλά και τους απλούς φιλάθλους της ΑΕΚ οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν, μας έδωσαν ενέργεια να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. Για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται ότι όταν όλος ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ενωμένος δεν έχει να βοηθηθεί απολύτως τίποτα.
Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, όλοι ενωμένοι το «ταξίδι» και ας δώσουμε το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι εναντίον του Περιστερίου, που θα ξεκινήσει στις 21.00 στο κλειστό του Ελληνικού. «Η ισχύς εν τη ενώσει»…


.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3enwn podosfairistwn??? ekane metagrafh ton blanco o flevarakis??? xaxaxaxa

haridimos είπε...

thkx για την επισήμανση - διορθώθηκε