4.10.18

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της κατόχου της διοργάνωσης (μην το ξεχνάμε) Α.Ε.Κ. από το Αιγάλεω για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 54-76 επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων παίζοντας χωρίς τους τραυματίες Ξανθόπουλο, Sant-Roos, Καββαδά και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα - πέρα από το μάλλον αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο. Στα προημιτελικά η ομάδα του Banchi θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ που απέκλεισε τον Πανιώνιο, με το ματς να είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 3-4/11 στην Πυλαία.
Ντεμπούτο στα κιτρινόμαυρα έκαναν οι 4 νέοι ξένοι (αφού ο Sant-Roos είναι ακόμα τραυματίας). Maciulis έχοντας φάει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με το κουτάλι και είναι δεδομένο τι μπορεί να προσφέρει, ενώ και ο αρκετά έμπειρος πλέον Griffin εμπνέει σιγουριά με το παιχνίδι του στο παρκέ.  Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε ο Roberson που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του δίνοντας λύσεις τόσο στα ρημπάουντ (και την άμυνα) όσο και στο σκοράρισμα..  Αντίθετα ο Rathan-Mayes δείχνει πως θέλει ακόμα χρόνο να εγκλιματιστεί στα δεδομένα του μπάσκετ στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού έχοντας χάσει και πολύτιμο χρόνο με τον τραυματισμό στο Βελιγράδι. Ο έκτος ξένος, ο μοναδικός που παρέμεινε από το περσινό ρόστερ, είναι ο Hunter  που δειχνει να συνεχίζει την ανοδική πορεία από τότε που ήρθε στην ομάδα.
Ο Sakota με τον Λαρεντζάκη ήταν στα γνωστά επίπεδα, ενώ αρκετά καλή παρουσία είχε και ο  Γιαννόπουλος, ο μόνος Έλληνας που προστέθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι. Από τη νουβέλ βαγκ, ο Μωραϊτης ξεκίνησε βασικός αλλά ήταν μάλλον σφιγμένος σε σχέση με άλλα ματς προετοιμασίας, ο Ρογκαβόπουλος που άφησε ξανά καλές εντυπώσεις φάνηκε πως υπολογίζεται κανονικά σαν μέλος της ομάδας, ενώ ο Τσαλμπούρης χρησιμοποιήθηκε μόνο στο τέλος.

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε live από το Sports on Air

Δεν υπάρχουν σχόλια: