11.10.18

ΕΧΑΣΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ HAPOEL ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ..

Με ήττα ξεκίνησε και φέτος τις υποχρεώσεις της στο Champions League η κάτοχός του τίτλου Α.Ε.Κ., καθώς έχασε με 75-79 από τη Hapoel Jerusalem πληρώνοντας την απαράδεκτη αγωνιστική της παρουσία στο 2ο ημίχρονο μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο, όταν αποφάσισε να ξυπνήσει και να πιέσει, αλλά ήταν πλέον αργά.. Πέταξε έτσι στα σκουπίδια την καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 42-31, που θα μπορούσε να είναι και διαφορά πάνω από 20π αν οι παίκτες μας είχαν στοιχειώδη ευστοχία με τους Hunter (έπαιζε με πυρετό) και Maciulis να χάνουν σωρεία εύκολων καλαθιών. Ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός πως αφήσαμε τους Ισραηλινούς να κάνουν σερί 0-18 στο 3ο δεκάλεπτο (από 45-34 στο 21'11" σε 45-52 στο 25'38"), αλλά και πως είχαμε μόλις ένα φάουλ όλη την 4η περίοδο (μέχρι το 39') και οι αντίπαλοι έφταναν ανενόχλητοι στη ρακέτα μας, είναι ενδεικτικά της τρικυμίας που βρισκόταν η ομάδα τόσο στο παρκέ όσο και στον πάγκο.. Έτσι και φέτος θα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο στον όμιλο με το καλημέρα..
Το μεγαλύτερο αγωνιστικό πρόβλημα είναι μάλλον ο Rathan-Mayes.. Μπορεί να ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ όπως στο Περιστέρι, αλλά ούτε τους προσωπικούς του αντιπάλους μπόρεσε να μαρκάρει επαρκώς, ούτε ρυθμό έδωσε στους συμπαίκτες του.. το σκοράρισμα ήρθε και πάλι με πολλές προσωπικές προσπάθειες.  Στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να μας σουλουπώσει το παιχνίδι ο μασκοφόρος Ξανθόπουλος αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει στο 2ο καθώς προφανώς είχε μείνει από δυνάμεις όντας 10 μέρες εκτός προπονήσεων με το σπάσιμο της μύτης. Ίσως δεν είναι και τυχαίο πως στο τουρνουά της Κύπρου που η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Rathan-Mayes καθώς ήταν τραυματίας τότε..
 Προβλημάτισε και για 2ο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι το κωουτσάρισμα του Banchi καθώς η ομάδα δεν έδειξε να μπορεί να αντιδράσει παρά μόνο στο τελευταίο τρίλεπτο και πάλι όπως στο Περιστέρι, ενώ αυτή τη φορά υπήρχε και μάλλον χειρότερη διαχείριση του υλικού.. Τρεις παίκτες δεν πάτησαν παρκέ και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ο Roberson (ειδικά με τον Hunter να παίζει με πυρετό και να απέχει από τον καλό του εαυτό), ενώ και ο Μωραϊτης θα μπορούσε να δοκιμαστει για να μαρκάρει τον J'Covan στην 3η περίοδο πχ, αλλά κι από τον εντελώς κάκιστο Maciulis σίγουρα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα ο Τσαλμπούρης για κάποιο διάστημα..

Δείτε βίντεο από τον αγώνα

2 σχόλια:

Agrinio21 είπε...

Δυστυχώς η χρονιά ξεκίνησε ξυπνώντας μνήμες Σωτήρη Μανωλόπουλου. Και ματς με τον ΠΑΟΚ τώρα (που κουβαλάμε και το 0-4 από πέρυσι) που αν γίνει η στραβή χλομιάζει πολύ το πράμα. Το κλου του αγώνα με την Χάποελ η επίτηδες χαμένη βολή του Μεις στο τέλος. Που στην τελική με βάση τα όσα έχουμε δει από αυτόν στα 2 πρώτα ματς αρκούσε να του πουν να την σουτάρει όπως κάθε βολή για να τη χάσει.
Και ένα δίλλειμα κύριε Χαρίδημε: Ράνταλ Φάλκερ η Τάιλερ Ρόμπερσον?

haridimos είπε...

Όπως είναι σήμερα μάλλον Ρόμπερσον. Πριν 5 χρόνια μάλλον Φάλκερ.