31.10.18

ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ DIJON ΜΕ SUPER HUNTER !

 
Με ένα τρίτο δεκάλεπτο βγαλμένο από τα πιο υγρά όνειρα των φίλων της ομάδας, η Βασίλισσα πέρασε νικηφόρα και από τη Dijon νικώντας με 80-90 την JDA, δικαιολογώντας και τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης - όπως ανέφεραν και οι Γάλλοι άλλωστε.

Παράλληλα παρέμεινε αήττητη εκτός συνόρων από τις 10 Γενάρη και την ήττα από την Banvit, καθώς ενδιάμεσα κέρδισε τη Rosa, την Olimpija, την Nymburk πέρσι, έφερε μια ισοπαλία στη Strasbourg μετά στα προημιτελικά και φέτος πέρασε νικηφόρα από Nymburk & Dijon, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως έχει χτίσει μέταλλο.. Την ερχόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί την Montakit Fuenlabrada και σε περίπτωση νίκης θα πάρει σημαντικότατο προβάδισμα για την κατάκτησή μιας από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου. Πριν από αυτό το ματς βέβαια υπάρχει ο προημιτελικός του Κυπέλλου στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο.

MVP της νίκης φυσικά ήταν ο Vince Hunter που κυριάρχησε κάτω από τη ρακέτα των Γάλλων, μαζεύοντας το ένα επιθετικό ρημπάουντ μετά το άλλο (9 επιθετικά, 11 συνολικά), χωρίς να χάσει σουτ (12/12 2π είχε !!) ενώ πρόσθεσε και 4 κλεψίματα για να φτάσει σε ένα εντυπωσιακό 39 PIR !! Βέβαια θα πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με το backup center, γιατί και στην Πάτρα και στη Γαλλία, είχαμε χτυπητές αδυναμίες, αφού ο Καββαδάς παραμένει στα pits και ο Roberson είναι ακόμα άγουρος για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Πολύ μεγάλο μερίδιο στη νίκη είχε και ο Λαρεντζάκης που στο κρίσιμο 3ο δεκάλεπτο όταν κάναμε ένα 15-32 υπέρ μας έπαιξε πρακτικά σαν 'άσος' μοιράζοντας μαεστρικά το παιχνίδι (5 ασιστ τότε, 9 συνολικά), αλλά και οι Sant-Roos & Maciulis που ήταν παρόντες και στις δυο πλευρές του παρκέ όποτε χρειάστηκε. Έτσι σβήσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο φτάνοντας σε μια σημαντικότατη νίκη, αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε τις παθογένειες που φάνηκαν και πάλι.. πχ στη 2η περίοδο οι παίκτες του Banchi έκαναν μόλις 2 φάουλ κι αυτά στο τελευταίο δίλεπτο, ενώ όλο το υπόλοιπο διάστημα άφηναν ελεύθερα σουτ, διαδρόμους, αιφνιδιασμούς..

Δείτε χάϊλάϊτς από το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: