7.10.18

ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Βασίλισσα καθώς έχασε στο Περιστέρι που επέτρεψε στην Α1 με 83-80, πληρώνοντας την κάκιστη παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο τραγικό δεύτερο δεκάλεπτο που την έφερε 20 πόντους πίσω στο σκορ.. Στο τελευταίο πεντάλεπτο έκανε ότι έπρεπε και κατάφερε στο τελευταίο λεπτό το παιχνίδι να παίζεται αλλά ήταν αργά πλέον..
 Ειδικά με τη διαιτησία να καθορίζει σε αρκετό βαθμό το αποτέλεσμα με πολλά ανάποδα σφυρίγματα ... Την τεχνική ποινή στον Banchi όταν οι γηπεδούχοι δεν πέρασαν τη σέντρα στα 8", το flopping του Βασιλόπουλου που χρεώθηκε με αμυντικό φάουλ, το επιθετικό του Bentil που χρεώθηκε ανάποδα και φυσικά τα στοχευμένα φάουλ στον Griffin στο 2ο δεκάλεπτο που ουσιαστικά αποδιοργάνωσαν την ομάδα και έδωσαν τη διαφορά στους γηπεδούχους.  Θετικό που η διοίκηση έδειξε ανακλαστικά με την ανακοίνωσή της το βράδυ.. Όσοι είδαν, ξέρουν τι έγινε...
 Η νίκη σαφέστατα αφήνει μια στυφή γεύση, αλλά για τη συνέχεια θα πρέπει να κρατήσουμε τη σωστή διάθεση στο 4ο δεκάλεπτο και φυσικά να ξεχάσουμε τη μπλαζέ και λάθος αγωνιστική νοοτροπία του πρώτου ημιχρόνου. Όταν επιστρέψουν οι Sant-Roos & Ξανθόπουλος που έλειψαν πολύ στο Περιστέρι αλλά και όταν ο Καββαδάς θα μπορεί να πατήσει παρκέ και όχι μόνο να είναι στη δωδεκάδα, ο Banchi θα έχει σαφέστατα πιο γεμάτο οπλοστάσιο. Σίγουρα κρατάμε πάντως σαν θετικό την παρουσία του 17χρονου Ρογκαβόπουλου στην αρχική πεντάδα. Πάντως μάλλον θα πρέπει να πηγαίνουμε περισσότερο διαβασμένοι στη συνέχεια.. Ο Βασιλόπουλος ήταν παίκτης μας πέρσι, τον Harrow τον παίξαμε αντίπαλο στους ομίλους.. μάλλον θα έπρεπε να μην είχαμε πιαστεί εξαπίνης στο ματς..
Σε σχέση με τους νέους ξένους μας, ο Griffin έμεινε λίγο στο παρκέ με τα φάουλ και δε μπόρεσε να δώσει περισσότερα, ο Maciulis είχε και κακές στιγμές αλλά και καλές -οι δυνατότητές του άλλωστε είναι δεδομένες-, ο Roberson δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο ρυθμό του παιχνιδιού και ήταν εμφανής η έλλειψη γνώσης των ευρωπαϊκών παρκέ ενώ ο Rathan-Mayes ξεκίνησε πολύ άσχημα με τον Harrow να κάνει πάρτυ, αλλά στο 2ο ημίχρονο έχοντας περισσότερο ρόλο scoring guard τα πήγε σίγουρα καλύτερα.

06Οκτ2018 – Basket League 2018-2019: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΕΚ 83-80

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ2

Δεν υπάρχουν σχόλια: