3.11.19

ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (μετά από την Τετάρτη κόντρα στους Βέλγους) η ομάδα μπάσκετ έπαιξε καλή άμυνα και κατάφερε επιτέλους να ζευγαρώσει τις νίκες της στη φετινή Α1, κερδίζοντας με 91-61 τον Πανιώνιο (Su Casa). Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν μέτριος με μόνο δυο παίκτες σοβαρού επιπέδου αλλά είναι σαφέστατα θετική η διάθεση που έδειξαν και στις δυο πλευρές του παρκέ και οι δώδεκα παίκτες που χρησιμοποίησε ο Παπαθεοδώρου. 
Σίγουρα έχει παίξει ρόλο για την αμυντική εικόνα σε αυτά τα δυο ματς το γεγονός πως ήταν τα πρώτα που η frontline μας ήταν πλήρης και χωρίς ελλείψεις μια που στο 5 μοιράστηκαν το χρόνοι οι Μαυροειδής, Slaughter, Κακλαμανάκης και στο 4 οι Jankovic, Maciulis, Χρυσικόπουλος κερδίζοντας τη μάχη των ρημπάουντ από τους κυανέρυθρους.  Όταν επιστρέψει και ο Ray που χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής και ενσωματωθεί και ο Chalmers λογικά θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα.
Κορυφαίος παίκτης μας (όχι μόνο λόγω σκοραρίσματος με τα 5/9 3π αλλά και λόγω άμυνας με 4 κλεψίματα) ήταν ο Χάρης Γιαννόπουλος στην καλύτερη εμφάνισή του στα κιτρινόμαυρα άρπαξε την ευκαιρία και ξεκούρασε τον Langford που έπαιζε 30-35' και βάλε στα προηγούμενα παιχνίδια. Πολύτιμες ανάσες για τη συνέχεια πήρε και ο Sant-Roos που δε χρειάστηκε να μείνει 40' στο παρκέ..

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: