24.11.19

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕ SUPER LANGFORD ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Α1 (και δεύτερη σερί εκτός έδρας) για την Α.Ε.Κ. στο Λαύριο που κέρδισε για πρώτη φορά εκεί με διψήφια διαφορά τους γηπεδούχους έχοντας και πάλι σαν όπλο την άμυνα αλλά και έναν εκπληκτικό Keith Langford στο παρκέ. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να δουλέψει συγκεντρωμένα για το ματς του Σαββάτου με τον Προμηθέα που πρακτικά είναι το τελευταίο της χαρτί για να μην μείνει από πριν το τέλος του πρώτου γύρου πολύ μακριά από ένα πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα.
Ο Langford συνέχισε τις εντυπωσιακές του παραγωγικές εμφανίσεις, σκόραρε 33 πόντους (9/14 2π, 3/7 3π, 6/6 1π) ενώ μοίρασε και 5 ασιστ.. δηλαδή οι μισοί πόντοι της ομάδας είτε μπήκαν από αυτόν είτε πέρασε από αυτόν η μπάλα. Παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης μας επί επαγγελματικής Α1 που σκόραρε πάνω από 30 πόντους σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια. Παραμένει φυσικά ερωτηματικό ανεξάρτητα από την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ένα εναλλακτικό πλάνο όταν δεν θα είναι σε τέτοια μέρα. Η επιστροφή του Ray (που ήταν μεν στη 12άδα αλλά δεν έπαιξε καθόλου) λογικά θα τον αποσυμφορήσει και δε θα χρειάζεται να παίζει συνεχόμενα 30-35λεπτα.
Επιθετικά για άλλο ένα (εγχώριο) παιχνίδι έδωσε αρκετές λύσεις ο Γιαννόπουλος, που είναι αξιοσημείωτο πως έχει 13/26 3π στη φετινή Α1 (την ώρα που έχει μόλις 2/13 3π στο BCL), ενώ μετά από καιρό είδαμε τους center μας να κάνουν κίνηση και προσπάθειες προς το καλάθι, κυρίως ο Slaughter δηλαδή που άρχισε να δείχνει (επιτέλους) και στοιχειώδεις επιθετικές αρετές για παίκτες στη θέση
του.
Δείτε όλο το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: