1.2.23

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Νικηφόρα πέρασε από το Sinan Erdem η ομάδα μπάσκετ καθώς έπειτα από εντυπωσιακή εμφάνιση (ειδικά στο β ημίχρονο) κέρδισε την Galatasaray και με διαφορά 10π (71-81) κάνοντας σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τώρα έχει μπροστά της τα δυο ματς με τη Limoges, πρώτα στα άδεια λόγω τιμωρίας Λιόσια και η ρεβάνς στη Γαλλία μετά τη διακοπή για το Κύπελλο και τα παράθυρα της FIBA. Νωρίτερα βέβαια υπάρχει το ντέρμπυ στο Αλεξάνδρειο.

Οι παίκτες του Καντζούρη -που έκανε υποδειγματική διαχείρισή του ρόστερ- μπήκαν απόλυτα διαβασμένοι στο γήπεδο και έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα επιβάλλοντας πιο αργό τέμπο από αυτό που συνηθίζουν οι γηπεδούχοι, κυριάρχησαν στα ρημπάουντ ενώ έπαιξαν και εξαιρετική ομαδική άμυνα περιορίζοντας τη Galatasaray που έβαζε πάνω από 85π στα προηγούμενα εντός παιχνίδια μόλις στους 71.   Μεγάλη εμφάνιση και από τον Φλιώνη που έκανε double-double (11π-10ρ) αγγίζοντας και το triple double (9ασ), πέρα από τους συνήθεις ευρωύποπτους Mitchell (ακόμα ένα double-double με 19π-13ρ) και Strelnieks (18π).
 

Δείτε χάϊλάϊτς από το παιχνίδι

1 σχόλιο:

dreamer73 είπε...

Καλησπέρα σας.

Διάβασα μια πάλια ανάρτηση για τον Dean Tolson. Υπάρχουν διαθέσιμες οι φωτογραφίες της ανάρτησης, σε υψηλή ανάλυση; Το email μου είναι το ioannis1973@gmail.com. Το άρθρο είναι το https://vasilissa.blogspot.com/2011/12/blog-post_19.html?m=1.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας