12.2.23

ΗΤΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ..

 

Με το χειρότερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα πριν τη διακοπή για το Κύπελλο και τους αγώνες της Εθνικής η ομάδα μπάσκετ καθώς γνώρισε την ήττα με 81-95 από το τελευταίο και χωρίς εκτός έδρας νίκη μέχρι τώρα Λαύριο.  Παίκτες & τεχνική ηγεσία μπήκαν νωχελικά & απροετοίμαστοι στο παρκέ, δεν πίεσαν σοβαρά παρά μόνο στο τελευταίο δίλεπτο όταν η διαφορά είχε φτάσει τους 22π και είναι δεδομένο πως στην Α1 δεν μπορεί να κάνει ανατροπές όπως στο BCL γιατί σφυρίζουν έλληνες διαιτητές.. Πέρα από την κάκιστη νοοτροπία & εμφάνιση, σαφέστατα επηρέασε το αποτέλεσμα και η γκρι τριπλέτα... Ενδεικτικά από τη μια πλευρά Φλιώνης-Ξανθόπουλος αποβλήθηκαν με 5 φάουλ, ενώ από την άλλη Νικολαϊδης-Κολοβέρος αν κι έπαιζαν μόνιμα πάνω από τα όρια χρεώθηκαν με το ζόρι αθροιστικά 3..

Ο Strelnieks έμεινε εκτός της εξάδας ξένων του αγώνα για να μπει ο Madsen που και πάλι δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, ο McGriff ήταν και πάλι αλλού, ο Mitchell δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, ο Miles ξεχάστηκε στον πάγκο στην 4η περίοδο, ο Williams πάλευε αλλά ήταν δυστυχώς απελπιστικά μόνος και οι βοήθειες από τον 'ελληνικό' κορμό ήταν λιγοστές αφού οι τρεις (Φλιώνης-Ξανθόπουλος-Jankovic) 'σημαδεύτηκαν' από τους γκρι και αποβλήθηκαν με 5 φάουλ, ενώ οι άλλοι τρεις (Παπαδάκης-Πετρόπουλος-Γόντικας) δεν μπορεσαν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Υπήρχε και ο Frazier ο οποίος σταθερά μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως έπαιζε 8 χρόνια στο ΝΒΑ και τι έγινε ο καλός επιθετικά-οργανωτικά παίκτης που βλέπαμε στην αρχή της σαιζόν.. Η φάση που βρέθηκε μόνος φάτσα με το καλάθι χωρίς να τον πιέζει κανείς αντίπαλος και την έβγαλε έξω στο τρίποντο ενδεικτική..

Κλασσικά εικονογραφημένα για την μπασκετική ΑΕΚ... Όποτε πάει να ζεσταθεί ο κόσμος και να μαζευτεί στο -όποιο- γήπεδο, τον κερνάει μια ξεγυρισμένη γκέλα. Νιοστή φορά που συμβαίνει αυτό τα τελευταία χρόνια, 4η ήδη φέτος (Βόννη, Άρης, ΠΑΟΚ και σήμερα με Λαύριο).


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: