19.2.23

ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 

 Δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τον 13ο τελικό της ιστορίας της η ομάδα μπάσκετ καθώς ουσιαστικά μόνο στο πρώτο ημίχρονο που της έλλειπε μόνο ο Mitchell (πέρα από Madsen-Κόνιαρη & Μαυροειδή που μόνο τυπικά μπήκε αποστολή) μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό και να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 39-34, έχοντας τον Ξανθόπουλο να οργανώνει και τον απροπόνητο και με πρόβλημα στο γόνατο Miles να εκτελεί.


 Όταν έχασε και τον Strelnieks (τράβηγμα πριν την ανάπαυλα) αλλά και τον Williams (διάστρεμμα στην 3η περίοδο) ξέμεινε από λύσεις και κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σκορ μέχρι τα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου όταν η Τσαρούχα και οι συν αυτώ με δυο σφυρίγματα άλλαξαν άρδην τις ισορροπίες. Πρώτα με το καθαρό επιθετικό του Bilan στον McGriff που το έδωσαν αμυντικό και χρέωσαν και τεχνική τον Καντζούρη για διαμαρτυρία και μετά με την αλλαγή κατοχής στη φάση με το Vlado που έγινε μπροστά στα μάτια της Τσαρούχα.. (η οποία όταν ο Francisco έπεσε σαν καρατέκα πάνω στον Williams ψείριζε μισή ώρα το βίντεο για να αναβαθμίσει το φάουλ σε αντιαθλητικό)


 


Η φετινή ομάδα είναι δύσκολο να σταθεί ανταγωνιστικά χωρίς τον Mitchell που είναι η κολώνα της ρακέτας της σε άμυνα-επίθεση και με τόσους παίκτες εκτός εξίσωσης του αγώνα είτε λόγω τραυματισμών (Strelnieks), είτε λόγω κακής μέρας (Φλιώνης & Williams μέχρι να χτυπήσει ), είτε γιατί είναι ωσεί παρόντες (Frazier). Πλέον θα πρέπει να επικεντρωθεί στα 6 πολύ δύσκολα ματς που απομένουν στην Α1 ώστε να αποφύγει ένα πλασάρισμα στην 7η-8η θέση της regular και στα τρία που απομένουν στον όμιλο για να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL. Αν γίνουν τώρα στην ανάπαυλα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής κάποιες απαραίτητες κινήσεις θα μπορέσει να διεκδικήσει με καλύτερους όρους τους στόχους της.



Δεν υπάρχουν σχόλια: