27.3.23

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

 

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση και ξεπερνώντας τις σημαντικές απουσίες της (Strelnieks, Williams), η ομάδα μπάσκετ έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 77-73 που ήταν σημαντικότατης βαθμολογικής σημασίας (αφού ουσιαστικά έτσι ρέφαρε την ήττα από το Λαύριο και 'ισοφάρισε' τις νίκες Άρη-ΠΑΟΚ επί των πρασίνων). Με τρία παιχνίδια να απομένουν και τις ομάδες από 3-8 να είναι πολύ κοντά βαθμολογικά δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τίποτα ακόμη. Αν θέλει να αποφύγει διασταύρωση με τους ευρωλιγκάτους στα playoff θέλει τουλάχιστον μια νίκη σε Προμηθέα ή ΠΑΟΚ. Αν θέλει να είναι στην τριάδα μάλλον πρέπει να κερδίσει και τα δυο.

Οι παίκτες αλλά και ο Καντζούρης παρουσιάστηκαν απόλυτα διαβασμένοι στο παρκέ, αντέδρασαν άμεσα όποτε οι πράσινοι πήγαιναν να πάρουν το πάνω χέρι στο ματς και έφτασαν δίκαια στη νίκη βρίσκοντας υπομονετικά τις λύσεις που χρειάζονταν (και με τους παίκτες που ήρθαν μεσούσης της σαιζόν να έχουν κουμπώσει ιδανικά μέχρι τώρα). Έτσι ο κόσμος που ψιλογέμισε το γήπεδο έφυγε απόλυτα ευχαριστημένος και λογικά η προσέλευση στα επόμενα και πιο καθοριστικά παιχνίδια θα είναι ικανοποιητική.


 


 

2 σχόλια:

GeorgeZ είπε...

Πολύ μεγάλη νίκη.
Είναι εκπληκτικός φέτος ο Γιάνκοβιτς. Σκοράρει, είναι μέσα σε όλες τις φάσεις στα ριμπάουντ, παίζει εξαιρετική άμυνα και σίγουρα πρέπει να προσπαθήσει η ομάδα να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν.
Με μια νίκη ακόμη είναι πολύ πιθανό να πάρουμε και την τρίτη θέση, αφού το Περιστέρι παίζει με Προμηθεά εκτός και με ΠΑΟ εντός. Βέβαια ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει ούτε καν την εξάδα, αλλά πλέον μοιάζει και δύσκολο να μείνουμε εκτός. Πιο ξεκάθαρα θα είναι όλα το Σάββατο.

Για Λεμάρ ποια η γνώμη σου;

haridimos είπε...

o Vlado σίγουρα παίζει πολύ καλύτερα από όσο περίμενε και ο πιο αισιόδοξος όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του.
Ο Lemar ειναι καλός παίκτης (όχι σούπερ ταλέντο τυπου Πάντερ πχ) και με καλά στοιχεία και θα τον ήθελα και για του χρόνου.