5.2.05

ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ

Καλημέρα & καλό Σαββατοκύριακο. Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε την πρόκριση την Τετάρτη το βράδυ (κι όχι φυσικά την Πέμπτη αφού τέλειωσε το ματς της Maccabi όπως συνέχισε να γράφει σχεδόν σύσσωμος ο τύπος ΚΑΙ την Παρασκευή... Θα έπρεπε να κέρδιζαν οι Σλοβένοι, για να δω τι θα έγραφαν για να απολογηθούν στους αναγνώστες τους...), να πέτυχε το στόχο της στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά δεν υπάρχει καιρός για πανηγύρια. Άλλωστε η ομάδα μας προέρχεται από τρεις σερί ήττες στην Α1, από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ & Πανιώνιο και θα πρέπει να βάλει ένα τέρμα σε αυτό το αρνητικό σερί. Έτσι ούτε για αστείο δε θα πρέπει να συζητάμε το ενδεχόμενο απώλειας αύριο το απόγευμα στο Γαλάτσι από τη νεοφώτιστη Ολύμπια Λάρισας. Μετράμε ήδη τρεις ήττες στην έδρα μας και δεν θα πρέπει να χάσουμε άλλο ροζ φύλλο αγώνα από φιλοξενούμενο, αν θέλουμε να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης στην κανονική περίοδο.

H διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα του κάμπου είναι τεράστια, ανεξάρτητα από τις δεδομένες απουσίες μας λόγω τραυματισμών, δηλαδή του μόνιμου Πελεκάνου που περιμένουμε πότε θα δεήσει ο ... Γιαραμπής για να γίνει καλά και να παίξει, του Antik που μάλλον θα μείνει γύρω στις 8 βδομάδες τελικά εκτός δράσης, του –με ελάχιστη παρουσία μέχρι σήμερα- Κακιούζη που ταλαιπωρείται από τεντονίτιδα και κυρίως (για μένα) του Σωτήρη Νικολαϊδη που έχει κι αυτός πρόβλημα με το πέλμα του (Μήπως πρέπει να διαλευκανθεί πλέον αυτό το θέμα με τους τραυματισμούς στο πέλμα που μας ταλαιπωρούν από πέρσι ;) και θα μείνει έξω και από το ματς της Πέμπτης στη Σλοβενία και σημαίνει πως αναγκαστικά η μόνη εναλλακτική λύση πίσω από το Ζήση θα είναι ο Davor Kus.

Όπως λοιπόν μας δόθηκε η ευκαιρία το Νοέμβρη να αρχίσουμε την ανάκαμψη στα παιχνίδια με Ιωνικό & Villeurbanne, το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και τώρα πατώντας στην ψυχολογική ανάταση που έφερε η πρόκριση και η νίκη με τη Scavolini ώστε και θέαμα να προσφέρουμε σε όσους βρουν το δρόμο για το κλειστό του Γαλατσίου αύριο και να ανεβάσει στροφές η ομάδα μπροστά στη δύσκολη συνέχεια. Γιατί την άλλη εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Μαρούσι στον Άγιο Θωμά, το οποίο δυστυχώς μας έχει πελάτες από πέρσι.

Υ.Γ. (1) Η απόφαση του Γρανίτσα και του ΔΣ της Ερασιτεχνικής για ορισμό της εκλογοαπολογιστικής ΓΣ του Συλλόγου μας σε τρεις μήνες (πιθανότερη ημερομηνία η 15η Μάη), πέρα από το χρόνο που του δίνει για να παίξει το τελευταίο του χαρτί με τον αναπτυξιακό είναι και μια κίνηση τακτικής που έδειξε πολλά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Υ.Γ. (2) Ά και κάτι ακόμα... Ο μόνος τρόπος για να συρθεί ο Γρανίτσας σε εκλογές δεν ήταν φυσικά η προσφυγή στα Πρωτοδικεία που ‘θα χρειαζόταν κι αυτή ένα τρίμηνο’ ... Υπάρχουν και οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες, της συλλογής υπογραφών από το 1/3 των ταμειακά εντάξει μελών, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εκλογές μέσα σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα. Είναι όμως έτοιμοι με σχέδια και λύσεις οι ... αναστάσιμοι ηγέτες σήμερα ; Δε νομίζω και γι'αυτό μάλλον τους βόλεψε η απόφαση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: