24.5.05

ΑΠΛΑ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ


Την Κυριακή στον Άγιο Θωμά και τίποτα περισσότερο. Ας μην αιθεροβατούμε. Το ότι κερδίσαμε το πρώτο ματς της σειράς δε σημαίνει πως ξαφνικά, από 'αποτυχημένοι & καφενείο' γίναμε η 'σούπερ ομαδάρα'... Θυμηθείτε πχ το Περιστέρι που προηγήθηκε σπάζοντας την έδρα του ΠΑΟ στο Σπόρτιγκ πρόπερσι στα ημιτελικά, αλλά τελικά έχασε με 2-1 καθώς το φαβορί δικαίωσε τον τίτλο του. Και στη δική μας τη σειρά, είτε μας αρέσει είτε όχι φαβορί είναι το Μαρούσι. Ειδικά από τη στιγμή που χρειάζονται 3 νίκες για να περάσεις συνεπώς το ματς που έγινε δεν είναι τόσο καθοριστικό όπως σε σειρές που κρίνονται στις 2 νίκες.

Αυτό που μου άρεσε στην ομάδα την Κυριακή ήταν το στήσιμό της μέσα στο παρκέ. Από την αρχή δείξαμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και είμασταν αδιαφιλονίκητα αυτοί που έλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού. Ο μόνος λόγος που το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο, ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε διαφορά. Πχ τα καρφώματα που δεν έκανε ο Antik, τα άχαστα του Nicevic, τα συνήθη μπουρδουκλώματα των Kus, Πελεκάνου ή οι ... ταρζανιές του Νικολαϊδη (ειδικά η τελευταία φάση στο 1'02" που έφαγε το κλέψιμο του Σπανούλη ήταν @#!$&#...). Πάντως η παρουσία του Σωτήρη ήταν γενικά απόλυτα θετική και συνεισέφερε τα μέγιστα στο μπλοκάρισμα του ΜουΜου. Και σίγουρα η συγκεκριμένη επιλογή προσμετράται στα θετικά του Φώτη Κατσικάρη που παρουσιάστηκε απόλυτα διαβασμένος στο παιχνίδι.


Το άλλο που μου άρεσε ήταν η παρουσία του κόσμου μας. Είχαμε παλμό, πάθος και κερδίσαμε κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας. Αν οι 1000-1500 (παραπάνω δε μας κόβω) που βρεθούμε μεθαύριο στο Γαλάτσι έχουμε το ίδιο πάθος & παλμό, θα μπορέσουμε να σπρώξουμε την ομάδα μας ακόμα περισσότερο.

Υ.Γ. Θα μπορούσε η ΚΑΕ να βάλει τις τιμές στα 5 ευρώ για τη Πέμπτη, μια που πλέον όσα παιχνίδια παίζουμε είναι ουσιαστικά bonus σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό. Βέβαια αυτό προϋποθέτει άλλες δυνατότητες από την πλευρά της διοίκησης, τις οποίες ναι μεν φαίνεται να πλησιάζουν αλλά δεν με έχουν πείσει ότι τις έχουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: