29.12.08

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΟΛΟΣ


Το να μπαίνει αναφορά για έφηβο παίκτη που προωθείται σε πρωτοσέλιδο κιτρινόμαυρης εφημερίδας, σημαίνει πως είτε μιλάμε για παίκτη με ταλέντο, είτε πως λόγω γιορτών έχουμε ένδεια σε ειδησεις.
Μακάρι να ακούσουμε στο μέλλον περισσότερα για τον 17χρονο Βαγγέλη Τζόλο .


Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το orasports.gr


ΜΠΑΣΕΤ ΑΕΚ: Νέο «αστέρι» για τη "Βασίλισσα" PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΟΓΚΑΣ
Δευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2008 11:34
flevarakis.jpgAκόμη ένα ταλαντούχο παιδί από το εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ αναμένεται να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα, ακολουθώντας τα... χνάρια των Κώστα Σταμάτη και Τάσου Αντωνάκη. Ο λόγος για τον 17άχρονο πλέι μέικερ, Βαγγέλη Τζόλο, ο οποίος αναμένεται άμεσα να ξεκινήσει προπονήσεις με το αντρικό, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ".

Αναλυτικά το σχετικό κομμάτι από την εφημερίδα:

"Την ευκαιρία σε δύο έφηβους ταλαντούχους αθλητές να κάνουν προετοιμασία, καθημερινές προπονήσεις και να ακολουθούν την αποστολή της ΑΕΚ σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει δώσει ο Κώστας Φλεβαράκης.
Ο έμπειρος κόουτς έχει προωθήσει στην πρώτη ομάδα τους Τάσο Αντωνάκη και Κώστα Σταμάτη, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες, να βελτιωθούν και σύντομα να μπουν για τα καλά στην πρώτη ομάδα. Ειδικά ο πρώτος είναι στη δωδεκάδα -σχεδόν- σε κάθε ματς, ενώ έχει λάβει χρόνο συμμετοχής σε δύο από αυτά. Αμφότεροι χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμη, ωστόσο υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού μπορούν τη νέα σεζόν να έχει σημαντικότερο ρόλο στην «Ένωση» και έπειτα από 2-3 χρόνια να αποτελούν βασικά στελέχη της. Εξάλλου, είναι φιλοσοφία της νέας διοίκησης να βασίζεται σε νεαρούς Έλληνες αθλητές και τα προσεχή χρόνια να βγάλει νέους «Χατζήδες», νέους «Ταπούτους», νέους «Μπουρούσηδες» και νέους «Ζήσηδες». Πέραν των δύο προαναφερθέντων υπάρχει και ακόμη ένα παιδί από την εφηβική ομάδα της ΑΕΚ που σύντομα, ίσως και εντός του επόμενου μήνα, θα ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και θα κάνει προπονήσεις. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Τζόλο. Πρόκειται για τον βασικό πλέι μέικερ του εφηβικού, ο οποίος είναι 17 ετών (γεννημένος το 1991) και έχει ύψος 1,80μ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ!

Παρά το γεγονός ότι δεν θεωρείται ψηλός για μπασκετμπολίστας, έχει τρομερό άλμα, που του επιτρέπει να καρφώνει εντυπωσιακά ακόμη και στους αγώνες. Είναι ταχύτατος, εκρηκτικός, καλός σουτέρ και, σύμφωνα με εκείνους που τον έχουν παρακολουθήσει, μπορεί να αφήσει εποχή στην ΑΕΚ. Οι συστάσεις κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, ενώ αποτελεί τον παίκτη-βαρόμετρο για το εφηβικό τμήμα μαζί με τους Σταμάτη και Αντωνάκη, οι οποίοι ναι μεν κάνουν προπονήσεις με το αντρικό, αλλά πηγαίνουν στους αγώνες του εφηβικού. Ο Τζόλος προέρχεται από τα… σπλάχνα του «Δικέφαλου», αφού φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα από οκτώ ετών. Από τις Ακαδημίες, όταν ακόμη αυτές είχαν ως έδρα το ιστορικό «Γεώργιος Μόσχος».

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ - ΖΙΑΓΚΟΣ

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, συνομίλησε πρόσφατα με τον Κώστα Φλεβαράκη, έχοντας για κύριο θέμα συζήτησης τον Τζόλο. Ο Ζιάγκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο γκαρντ και του πρότεινε να τον δει στις προπονήσεις του αντρικού, κάτι που ο «Φλέβα» αποδέχτηκε και θα κάνει πράξη το προσεχές διάστημα. Σίγουρα, ακόμη και μέσω των προπονήσεων, που θα έχει για αντιπάλους παίκτες τον Ντι Τζέι Τόμπσον τον Ίστβαν Νέμεθ, θα ανέβει επίπεδο κάτι που συμβαίνει καθημερινά και με τους άλλους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: