21.10.09

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ


Ο χρόνος περνάει, οι προθεσμίες για την πρεμιέρα κοντεύουν να εκπνεύσουν και ακόμα ούτε τα δελτία των ξένων δεν έχουν βγει ούτε έχει αποφασιστεί κάποιο plan-b (να παίξουμε δηλαδή με Έλληνες και παίκτες που συμμετείχαν πέρσι στο πρωτάθλημα και δεν έχουν πρόβλημα με τα δελτία τους) ...

επί του πιεστηρίου...
η ΕΟΚ μας έβγαλε κόκκινη κάρτα.

21/10/2009
Ανακοίνωση ΕΟΚ
Η ΕΟΚ με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής
απέρριψε σήμερα τις αιτήσεις μεταγραφής αλλοδαπών καλαθοσφαιριστών που υπέβαλλε
η ΑΕΚ ΚΑΕ, επειδή της έχει κοινοποιηθεί δεσμευτική για την Ομοσπονδία απόφαση
της FIBA που απαγορεύει ρητά τις μεταγράφες αλλοδαπών αθλητών από την ΑΕΚ
ΚΑΕ....

Μήπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αλλάξει τακτική η ΚΑΕ και το νομικό της επιτελείο ;;;;;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω ότι ο "Καραμανλής είναι αισιόδοξος". Εάν ξέρει κάτι παραπάνω, τότε είμαι και εγώ αισιόδοξος.
Εάν όχι, το plan B έχει ήδη καθυστερήσει...

Στέλιος

Υ.Γ. Εάν τεθεί ξεκάθαρα στον κόσμο ότι η παρουσία του στο γήπεδο είναι ζήτημα επιβίωσης της ομάδας, τότε αισιοδοξώ (πάλι), ότι οι φίλοι της ομάδας θα συμπαρασταθούν.
Χρειάζομαι docteur;

haridimos είπε...

Εδώ που έχουμε φτάσει, οι επιλογές είναι δυο.

Η σκάμε τα λεφτά και παίζουν οι παίκτες (αλλά θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια για να πληρωθούν αφού μονο μεσω ΟΠΑΠ δειχνει να εξασφαλιζεται η αποπληρωμη)

Ή δεν σκάμε τώρα τα λεφτά και παίρνουμε παίκτες με δικαιωμα συμμετοχης (Νεμεθ, Μπραιαντ, Αντερσεν, Κυριτση, Κομματο κλπ).

Μεσες λύσεις πλέον δε βλέπω να υπάρχουν...

Ανώνυμος είπε...

Από πέρυσι λέμε να πάρουμε τον Pavic για να ενισχύσουμε τη ρακέτα μας και για να τακτοποιήσουμε τις παλαιές οφειλές (win-win situation).

Τίποτα δεν έγινε προς αυτή την κατεύθυνση, αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μου, γιατί ο Pavic είναι καλός παίκτης και σούπερ για να έρχεται από τον πάγκο.

Ερώτηση: Ο Φιλλίπου γιατί δεν δίνει μια εγγυητική επιστολή για να διακανονιστούν τα χρέη; Έτσι, η ΚΑΕ θα ανασάνει, αγωνιστικά μπορεί να πάμε καλά μέχρι τα μέσα Νοέμβρη και εάν ανταποκριθεί και ο κόσμος κάτι μπορεί να γίνει.

Στέλιος

Στέλιος

haridimos είπε...

Εδω ο Φιλιππου αφησε χρεος σε Καλαμποκη-Μπουρούση (το άλλο θεμα περα απο τον Πάβιτς) και η ΦΑΓΕ ειναι χορηγος της εταιρειας που εχουν στησει (basketopolis.com)...

ΑΒΥΣΣΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα, πράγματι είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η στάση Φιλίππου.
Όμως, είναι οικονομικά ορθολογική, από κάθε άποψη, η βοήθεια στην ΚΑΕ αυτή τη στιγμή για τους εξής, κατά τη γνώμη μου, λόγους:
α. Θα εμφανιστεί ως "σωτήρας", αποκαθιστώντας σε μεγάλο βαθμό την υστεροφημία του.
β. Δεδομένου του (α), θα αποκαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση του με τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ΑΕΚ.
γ. Δεν θα του κοστίσει τίποτα, ακόμη και να αφεθεί να καταπέσει η εγγυητική, εάν έχει φροντίσει να την ισοφαρίσει με αντίστοιχη χορηγία, διαφήμιση στο γήπεδο ή στη φανέλα της ομάδας μιας από τις εταιρείες του (ή των brand name των εταιρειών του).
δ. Θα έχει, δυνητικά, πολύ περισσότερα οφέλη λόγω αύξησης των πωλήσεων των προϊόντων του σε ένα μεγάλο target group (other things being equal).

Ακόμη και εάν αυτός δεν τα βλέπει έτσι, ας ελπίσουμε ότι θα διαβάσει την ιστοσελίδα σου ή θα του τα πεί κάποιος από τη διοίκηση.

Σε κάθε περίπτωση, στο στάδιο που είμαστε τώρα, ας ελπίσουμε για το καλύτερο, αλλά ας προετοιμαστούμε για το χειρότερο.

Στέλιος