14.1.10

ΟΧΙ ΑΠΟ NESOVIC

Τελικά ο Nesovic προτίμησε την προσφορά της Prokom, όπου αγωνιζόταν και πέρσι, η οποία προκρίθηκε στο top16 της Euroleague κι έτσι οι πιθανότητες να έχουμε backup playmaker κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι μάλλον απειροελάχιστες. Ο παίκτης (που πάντως φέτος στην Τουρκία ένα και με το ζόρι ματς έπαιξε) είναι φυσικό να προτιμήσει την σιγουριά και τη γκλαμουριά της Prokom από την δική μας αβεβαιότητα.


Δεν ξέρω αν θα πάμε προς τη λύση του Ivan Koljevic (30/6/1984, 1m86) που είχε γραφτεί σαν εναλλακτική όταν φερόταν ως τελειωμένη η συμφωνία με τον Nesovic . Κι αυτός έπαιζε στην Τουρκία, με σαφέστατα πιο ολοκληρωμένη παρουσία (11 αγώνες, 7.45π, 2.0ρ, 1.64ασ) ενώ είναι ελεύθερος αφού λύθηκε το συμβόλαιό του με την Bornova Belediye, όχι για αγωνιστικούς λόγους

The player left Bornova


Despite very good performances in Turkish club, Bornova, IVAN KOLJEVIC became free agent. Point guard of Montenegro national team had to leave the team due to the lack of Turkish player, what pushed the Club to sign local point guard.


Για τη θέση του forward έχει γραφτεί το όνομα του Σάββα Μανούσου (4/7/1985, 2μ08) που παίζει στην Κύπρο με την ΑΕΛ, που φέτος στην Ευρώπη με την Κυπριακή ομάδα είχε σε 5 παιχνίδια, 16 πόντους και 9-3 ρημπάουντ, και τα Χριστούγεννα λεγόταν ότι ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για σύλλογο της Α2 . Προχθές πάντως ήταν στην 12άδα στο Elan Chalon - ΑΕΛ, χωρίς να αγωνιστεί.

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή, περισσότερο για 4-5 κι όχι για 3-4, θα ήταν ο Βόσνιος Kenan Bajramovic (24/5/1981, 2μ07) που έμεινε ελεύθερος από την Alba το Δεκέμβρη, που πήρε στη θέση του τον Golemac από τον Παναθηναϊκό. Σε μια τέτοια περίπτωση θα 'κατέβαινε' στο 3 ο Mack . Φυσικά ένας τέτοιος παίκτης μάλλον είναι πολυτέλεια για τα σημερινά μας δεδομένα.

Έχει γραφτεί ξανά για τον Sven Schultze αλλά δε νομίζω ότι ο διεθνής Γερμανός θα παρατήσει την Ιταλική Α1 για την Ελλάδα, πιο πιθανή περίπτωση είναι μάλλον ο Slobodan Bozovic (31/10/1979, 2μ07) που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛεμεσσού νωρίτερα στη σεζόν, κι έχει παίξει κι αυτός στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα το 2006/07 (26αγ, 7.5π, 3.3ρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: