16.10.10

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ Α1

Πάλι με τον Ηλυσιακό όμως, κι αυτή τη φορά πιο δύσκολα από την προηγούμενη στη Χαλκίδα (92-87)... Και παρά την παρουσία του Δήμου Ντικούδη στο παρκέ, δεινοπαθήσαμε κάτω από τα καλάθια, και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ανεβάσαμε στροφές όταν πέρασε στο 5 ο Περικλής Δορκοφίκης . Την πρώτη εμφάνιση έκανε και ο Anthony Grundy . Πάντως ακόμα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε για να θεωρούμαστε έτοιμοι και το πρωτάθλημα κανονικά θα άρχιζε σήμερα ..


Τα δεκάλεπτα: 25-22, 49-39, 71-67, 92-87
ΑΕΚ (Γκέκος): Mels 14 (2), Νικολαΐδης 10, Καλλινικίδης 4, Mack 11 (3), Castle 5, Shannon 4, Cohadarevic 5 (1), Παπανικολάου 4, Δορκοφίκης 19, Grundy 8 (1), Ντικούδης 8.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Φραγκιάς): Χατζής 17 (1), Κασελάκης 12 (2), Τόμσον 21 (1), Μπάξτερ 21(3), Γαλιώτος 3, Παπαντωνίου 10, Κουκουλάς


υ.γ. ενδιαφέρουσα η παραγωγικότητα του Mels, ειδικά μετά την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανως και ειναι ενδιαφερουσα η παραγωγικοτητα του Μελς αν και νομιζω οτι προεξαρχοντων των Γκραντι,Ντικουδη,Μακ,Νικολαιδη και δευτερευοντως των Σανον,Δορκοφικη,Καχανταρεβιτς ο ρολος του θα ειναι αμυντικος.
Ειναι ομως ξεκαθαρο οτι θελουμε ψηλο και μαλιστα αμεσα.
Εχεις ιδεα για την παρουσια του Καχανταρεβιτς? Απο κατι βιντεακια που ειδα μου εδειξε καλα στοιχεια με δυνατοτητα να παιξει στο 5 κυριως στην επιθεση γιατι στην αμυνα εχει προβλημα νομιζω στο ριμπαουντ

haridimos είπε...

τον ειδα live ενα ημιχρονο με το Περιστέρι στο Κυπελλο .
Έδειξε θετικά στοιχεία, είχε κίνηση . ήταν όμως βαρύς .
θα έπρεπε να είχε στρώσει στον ένα μήνα που πέρασε .. δεν το πολυβλέπω (απο τα στατιστικα) ομως..