17.7.11

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


Την παραίτησή του από την προεδρία της ΑΕΚ ΚΑΕ γνωστοποίησε σήμερα ο Μπάμπης Καραμανλής, ο οποίος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Σήμερα ενημέρωσα τον συνεργάτη του κ Φιλίππου ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω να διοικώ την ΑΕΚ ΚΑΕ και θα πρέπει ο ίδιος να ασκήσει πλέον, τα δικαιώματά του ως μέτοχος και να συγκαλέσει γ.σ. για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Μου διαμηνύθηκε ότι ο κ. Φιλίππου δεν επιθυμεί να εκλέξει νέο δ.σ., ούτε να ασκήσει άλλο δικαίωμα διοίκησης ή διαχείρισης, κάτι που ούτως ή άλλως δεν έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Μετά την εξέλιξη αυτή αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου από το δ.σ. της ΚΑΕ. Θα ενημερώσω άμεσα το δ.σ. του σωματείου της ΑΕΚ, το οποίο πρέπει να εξετάσει τις προοπτικές της ομάδας και να αναλάβει να μιλήσει με υποψήφιους επενδυτές του τμήματος μπάσκετ. Μέχρι σήμερα η μόνη πρόταση που έχει κατατεθεί είναι αυτή του κ. Γριμάνη, με την οποία επιδιώκεται η άμεση επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στην Α1 εθνική κατηγορία.
Την πρόταση αυτή έχει, ήδη, αποδεχθεί με καλά λόγια ο κ. Χατζηχρήστος. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλες προτάσεις εξίσου φιλόδοξες και από άλλους φίλους της ΑΕΚ και να προτιμηθεί η καλύτερη". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: