28.7.11

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..

Θα ζήλευε και ο Ευγένιος Ιονέσκο το θέατρο του παραλόγου που ζούμε τις τελευταίες μέρες όσοι επιμένουμε να ασχολούμαστε με τη Βασίλισσα του Ελληνικού μπάσκετ..

Αρχικά είχαμε τον προηγούμενο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής να παρουσιάζει σαν ιδανική & μοναδική λύση τη συγχώνευση με την ΑΕΚ Άργους, αλλά στη συνέχεια η διοίκηση της Ερασιτεχνικής να αλλάζει ρότα στο ζήτημα..

Έπειτα είδαμε τον Μπάμπη Καραμανλή να παραιτείται από την προεδρία της ΚΑΕ, και να επανέρχεται στη συνέχεια με πρόταση για να αναλάβει ξανά τη διοίκηση και να δηλώσει την ομάδα στην Α2, όμως η Ερασιτεχνική αρνήθηκε .. Κανείς δεν καταλαβαίνει (λέμε τώρα) γιατί η Μάνα Α.Ε.Κ. μπορεί να κόπτεται για να μη κυνηγήσουν για χρέη τον Φιλίππου και τους διαχειριστές που πέρασαν από την ΚΑΕ και να θέλει να πέσει η ομάδα στη Β', όπως βέβαια γιατί ο Καραμανλής δεν παρέμεινε στη θέση του ώστε να μην έχει την αναγκη της σύμφωνης γνώμης της Ερασιτεχνικής για να δηλώσει την ομάδα ... γιατί δεν έγινε νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, γιατί τρεις μήνες τώρα που τέλειωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν έγινε τίποτα ώστε να προετοιμαστεί η επόμενη μέρα της Βασίλισσας .

Υ.Γ. Ας αναλογιστεί ο οποιοσδήποτε πως θα είχε αντιμετωπιστεί πχ η διοίκηση Κουρέπη το Σεπτέμβρη του 2005, αν όταν ο Φιλίππου ήθελε για πρώτη φορά να δώσει την ΚΑΕ με ένα ευρώ, έλεγε πως προτιμάει να πέσει η ομάδα στη Β' και να μείνει μια τριετία ώστε να καθαρίσει από χρέη... Αν θα τον σταυρώνανε ΜΜΕ-οργανωμένοι άμεσα ή αμεσότατα ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαρίδημε, το χειρότερο καλοκαίρι ever για τους μπασκετικούς Αεκτζήδες.

Δε μου κάνει καρδιά ούτε στα μπασκετικά sites να μπώ...

Μέσα στη γενική αδιαφορία του κόσμου της ΑΕΚ και των media, σε τι να ελπίζουμε???

Ίσως, ότι θα βρεθεί ένας άνθρωπος να κάνει μια προσφορά στον Φιλίππου που δεν θα μπορεί να αρνηθεί...

Στέλιος