18.10.11

ΤΕΛΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ (!!!) - Ο ΛΙΟΓΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Σε μια εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια προέβη τελικά η διοίκηση (ή μάλλον* ο πρόεδρος) της ΚΑΕ σήμερα, αποφασίζοντας αλλαγή τεχνικής ηγεσίας μόλις μετά από τρεις αγωνιστικές ... Δεν ξέρω αν περίμενε κανείς να κάνουμε παρέλαση κάθε βδομάδα κερδίζοντας μόνο με τη φανέλα... Όμως είναι παράλογο να ζητούνται ευθύνες από έναν προπονητή που έκανε 2-3 προπονήσεις με 6 επαγγελματίες παίκτες πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα και που δεν έχει καλά-καλά ούτε 25 μέρες στην ομάδα με τις συνθήκες να είναι μάλλον όχι οι ιδανικότερες ...



Για την ιστορία, τα σενάρια αντικατάστασης εμφανίστηκαν την Κυριακή μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό, έγινε γνωστό πως ο αντικαταστάτης θα ήταν ο Λιόγας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή (μέχρι το Σάββατο και τους Ίκαρους..), η διοίκηση της Χαλκίδας είπε τη Δευτέρα πως είχε δώσει τελεσίγραφο στον Λιόγα αν θα παρέμενε ή θα δεχόταν την πρόταση της ΑΕΚ και τελικά σήμερα αποφασίστηκε η αλλαγή του Οικονομάκη από τον Λιόγα ...

Εξηγήσεις από… Οικονομάκη (basketblog.gr, 15/10 23:53)
Κλείνει Λιόγα! (basketblog.gr, 16/10 12:22)
Γεωργαντζόγλου για Οικονομάκη (basketblog.gr, 16/10 14:06)
Συνάντηση με τη διοίκηση (basketblog.gr, 16/10 17:26)
Στον πάγκο ο Λιόγας (southbasket.gr, 16/10)

Επιβεβαίωση από… Χαλκίδα! (basketblog.gr, 17/10 14:34)
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Τρίτη 18/10/2011

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον προπονητή, Κώστα Οικονομάκη, γιατην προσφορά του στην ομάδα μέχρι σήμερα και παράλληλα ανακοινώνει την πρόσληψητου Δημήτρη Λιόγα ως νέου τεχνικού της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστικήπερίοδο.

Γραφείο Τύπου ΚΑΕ ΑΕΚ


* Δήλωση του Κυριάκου Χήνα :

Σχετικά με την ταπεινωτική άγνοια των 8 στα 9 μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ για την αλλαγή προπονητή και τον πλειστηριασμό αυτής της τιμητικής θέσης μέσω χορηγίας: εάν απλώς πρόκειται για ασκήσεις θεραπείας του ναπολεοντισμού,τότε είναι λάθος να γίνεται στην καμπούρα της ΑΕΚ.
Εάν όμως πρόκειται για τη θριαμβική επιστροφή της εμποριοκρατίας και του γνωστού μάνατζερ,τότε είναι έγκλημα κατά της ομάδας.
Κυριάκος Χήνας.

Και η τοποθέτηση του πρώην πλέον προπονητή :

19 | 10 | 2011 21:32

«Έχασα την θέση μου, λόγω χορηγού»!

  Ο Κώστας Οικονομάκης απολύθηκε τηλεφωνικά από το Νίκο Γεωργαντζόγλου ο οποίος δεν έλαβε γνώση καν την αντίθεση των μελών του Δ.Σ., παίρνοντας το θέμα πάνω του με τους συμβουλάτορες του. Ο πρώην πλέον τεχνικός του «δικεφάλου» μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο BASKETNET για την απομάκρυνση του, αναφέρεται στους λόγους που επικαλέστηκε ο Γεωργαντζόγλου για να λυθεί η συνεργασία τους και μιλάει για τον χορηγό που έφερε το νέο προπονητή! Νέα ήθη και έθιμα από μια διοίκηση που είναι σε σύγχυση...
«Τα χθεσινοβραδινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Ζοφριά δεν τιμούν κανέναν. Εγώ ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον πρόεδρο για την λήξη της συνεργασίας μας, τρεις ώρες πριν την προπόνηση, χωρίς βέβαια να έχει ενημερωθεί το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο. Επικοινώνησα με κάποιους από το Δ.Σ., έμειναν έκπληκτοι και δήλωσαν την στήριξη τους στο πρόσωπο μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό» δήλωσε στο BASKETNET ο Κώστας Οικονομάκης. Αναφορικά με τους λόγους της απομάκρυνσης του, υποστήριξε: «Όσο για τους λόγους που απομακρύνθηκα ήταν οι εξής: Πρώτον, ότι οι δηλώσεις που έκαναν στα blog για προσθήκη παικτών έβγαζε ηττοπάθεια και δεύτερον ακόμη χειρότερο ότι δεν είχα καλές σχέσεις με τους παίκτες μου, πράγμα αστείο. Ως προπονητής της ΑΕΚ έκανα δυο ρεκόρ. Το πρώτο είναι ότι η ομάδα που μαζεύτηκε την Πέμπτη (χωρίς Δέσπο και Κούρτη) το Σάββατο κέρδισε. Και το δεύτερο είναι ότι έχασα την θέση μου, λόγω του καινούργιου χορηγού που ήθελε να επιβάλλει τον δικό του προπονητή! Η ερώτηση που κάνω είναι αν είμαστε ομάδα μπάσκετ, η ομάδα της φόρμουλα 1 που αποφασίζουν οι σπόνσορες ποιος θα είναι ο οδηγός;». Όσο για τον επίλογο, επισήμανε: «Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στους παίκτες της ΑΕΚ, να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση που είχαμε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και καλή πορεία στην ομάδα».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χααχαχαχα...Καθόλου αψυχολόγητη, φίλε.. Πολύ μετρημένη και μελετημένη.. Κ καθόλου δεν έχει να κάνει με αγωνιστικά θέματα,βαθμολογικές θέσεις και προπονήσεις.. Η ΑΕΚ παραδίδεται εξ ολοκλήρου πλέον σε όσους τη χρησιμοποιούν αισχρά για την προσωπική τους προβολή, αλλάζοντας προπονητή για να τσεπώσουν μια χορηγία-μίζα και για να ντιλάρουν ελέυθερα προπονητές και παίχτες..

haridimos είπε...

Sorry, αλλά αφού οι μεταγραφές έχουνε τελειώσει πως μπορούν να ντιλάρουνε παίκτες ;

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκιο, άργησαν για φέτος.. Ευτυχώς για να ντιλάρουν προπονητή δεν ειναι ποτέ αργά.. Τα ίδια δεν είχανε γίνει κ με το Φλεβαράκη?
Εκτός αν εξηγείς αλλιώς το σουτ στον Οικονομάκη..

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντέχονται τόσοι ζουρλοί στη διοίκηση της ομάδα μας.
Κάθε χρόνο και χειρότεροι.

Ας φύγουν και ας πάρουν και τον στρατό τους που χτυπάει πρώην παίκτες μας.

Ντροπή!

Στέλιος

Ahilleas είπε...

Χαρίδημε άσχετο αλλά δεν ξέρω και που να απευθυνθώ. Τι έγινε το www.aek.com ? Γιατί δεν λειτουργεί; Σας έχασα παιδιά (τακτικός αναγνώστης, και φαν)!!!

Ανώνυμος είπε...

.. με λίγα λόγια:

Α2: Ήρθαμε για να μείνουμε...

haridimos είπε...

@ Achilleas
υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σερβερ και μεταφέρθηκε προσωρινά από την εταιρεία που κάνει το hosting σε άλλον με διαφορετική ip .