23.10.11

ΗΤΤΑ (ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


Όπως ήταν αναμενόμενο (κάνοντας ακόμα πιο παράλογη την αποπομπή του Οικονομάκη από τον πάγκο μας μεσοβδόμαδα) η ομάδα μας έχασε στις Σέρρες από τους σαφέστατα πιο πλήρεις και έτοιμους Ίκαρους με 69-62 . Έχοντας παίξει και με τα δυο φαβορί της ανόδου μέχρι τώρα κι έχοντας χάσει με περίπου πανομοιότυπο τρόπο και τις δυο φορές, καταλαβαίνει και ο πιο αποστασιοποιημένος με την κατηγορία Ενωσίτης πως με την προετοιμασία που ΔΕΝ έγινε, τις μεταγραφές που ΔΕΝ έγιναν και ΔΕΝ μπορούν να γίνουν και το υλικό που έχουμε σήμερα ο στόχος της ανόδου είναι τουλάχιστον άπιαστο όνειρο . Γιατί είμαστε στην 4η αγωνιστική και ήδη στο -3 από τους δυο πρωτοπόρους .

Καλό είναι λοιπόν να υπάρξει σύνεση και σοβαρότητα ώστε να αποφευχθεί ένας δεύτερος συνεχόμενος υποβιβασμός όπως έγινε στο βόλλεϋ . Και με μόνο την ΑΕΚ Άργους από κάτω μας στη βαθμολογία ενώ πέφτουν πέντε ομάδες, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαντάζει σήμερα . Όχι πως το υλικό μας είναι για να παλέψει τη σωτηρία, αλλά με τις συνθήκες που συγκροτήθηκε και χωρίς καθόλου προετοιμασία, χρειάζεται πολύς χρόνος για να στρώσει η ομάδα και το πρόγραμμα στον πρώτο γύρο μόνο αρωγός σε κάτι τέτοιο δεν έιναι .

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μπορεί αμυντικά να στεκόμαστε με σχετική επάρκεια (είναι απόλυτα λογικό για μια ομάδα χωρίς προετοιμασία να βασίζεται στην αμυντική της λειτουργία), όμως επιθετικά κυριολεκτικά ματώνουμε για να βάλουμε καλάθι .. Ενώ έχουμε την τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, στην επίθεση είμαστε καλύτεροι μόνο από την πεσμένη ουσιαστικά ΑΕΚ Άργους . Και η μαύρη τρύπα στο επιθετικό μας οπλοστάσιο είναι σαφέστατα το κάκιστο περιφερειακό σουτ ... Έχουμε μόλις 20/85 (23%) με μόνο τους Σκλάβο (6/17) και Κούρτη (4/11) να έχουν ανεκτά ποσοστά.. Οι άλλοι : Βασιλόπουλος 3/13 ( 23%), Νοέας 1/7 (14%), Φαλέκας 2/16 (13%), Μάντζαρης 2/17 (12%)..

Υ.Γ. (1) Κι έτσι αναρωτιέται κανείς αφού αλλάζουμε προπονητή βάσει χορηγών, γιατί δεν ξαναφέρνανε τον Κορωνιό που θα τον πλήρωνε (σύμφωνα με όσα δήλωνε) ο Μπαϊρακτάρης και να γυρνούσε και ο Μάκης Νικολαϊδης σαν μεταγραφή Δεκεμβρίου (αν μπορούσε) για να έχουμε υπερόπλο στα 6μ75..

Υ.Γ. (2) Στα πρώτα δυο ματς είχαμε τον Σιαμανδούρα μοναδικό σέντερ και είναι λογικό να μη βγάζαμε 40' με πεντάρι στο παρκέ . Στα τελευταία δυο όμως, με τον Δέσπο μέσα, προξενεί ερωτηματικά γιατί το άθροισμα της παρουσίας των δυο τους είναι με το ζόρι πάνω από τα 30'..

(οι φωτό και το βίντεο, είναι από το μπλογκ της Ορίτζιναλ Σερρών)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαρίδημε, πρέπει και ο κόσμος να πάρει το παράδειγμα της επαρχίας κ να αγκαλιάσει λίγο περισσότερο την ομάδα..Με δεδομένη βέβαια την απογοήτευση απο τον υποβιβασμό και το γεγονός οτι δεν αισθάνεται συναισθηματικά κοντά στην συγκεκριμένη διοίκηση, δεν μπορεί να παίζει το βόλλευ γυναικών(που εννοειται οτι μας κανει περηφανους)με 600 άτομα και το μπασκετ να έχει 200 ατομα μέσα.. Δεν γίνεται αυτό..
Αλέξανδρος