8.12.11

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ


Σύμφωνα με το basketblog, ο Λεωνίδας Μαγουλάς (η φωτό από πάνω είναι δική του, από τον Σεπτέμβρη που δοκιμάστηκε στις προπονήσεις του Κολοσσού) είναι η μεταγραφή Δεκεμβρίου που δικαιούμασταν

Υπέγραψε ο Μαγουλάς
Του Γιώργου Νικολάου
07/12/2011 (21:26)

Το είχαμε γράψει στο ρεπορτάζτης 1ης Δεκεμβρίου με τίτλο "Ελληνονορβηγός στη Ζωφριά". Ισχύει…
Στον όγδοο όροφο των γραφείων του Νίκου Γεωργαντζόγλου στον Πειραιά υπέγραψε,λοιπόν, σήμερα το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο 21χρονος Ελληνονορβηγόςφόργουορντ, Λεωνίδας Μαγουλάς, παρουσία του Έλληνα εκπροσώπου του.

Ο Μαγουλάς,που έπεισε από την πρώτη στιγμή τον προπονητή του, ότι μπορεί να δώσει βοήθειεςστη "Βασίλισσα" δεν αποκλείεται να προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Άργους. ΗΚΑΕ θα καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά αύριο στην ΕΟΚ και θα περιμένει τοδελτίο του παίκτη.
Δεν υπάρχουν και πολλά στοιχεία για τον παίκτη, πέρα από το ότι λέγεται Λεωνίδας (ή Λέων) Αλέξανδρος . Είναι ΕλληνοΝορβηγός, γεννημένος το 1990 και με ύψος μάλλον 2.00μ και τα μόνα στοιχεία που έχω βρει είναι πως έπαιξε πέρσι κάποια φιλικά στη Ρόδο (τόπος καταγωγής του), ενώ έχει περάσει και από την Persbraaten BBK (1η κατηγορία, δηλαδή Α2) στην δεύτερη πατρίδα του . Στη φωτό (σε φιλικό με Διαγόρα Ρόδου - Κολλεγίου Ρόδου) είναι αυτός που πατάει δίπλα από τη γραμμή των βολών, με τη φανέλα του Διαγόρα με τον οποίο έκανε προπονήσεις . Τον Σεπτέμβρη φέτος όπως έγραψα και στην αρχή, δοκιμάστηκε και στον Κολοσσό, όπου ήταν μέχρι τον Οκτώβρη σίγουρα .

Και ένα βίντεο που έχει ανεβάσει στο youtube ο ίδιος από ματσάκι σε ανοιχτό το καλοκαίρι του 2010 στο Οσλο . Μπορεί και να είναι μέσα μπορεί και όχι :-)
(edit)
Και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ :



Πέμπτη8/12/2011

Έχει επέλθει συμφωνίαμεταξύ της ΚΑΕ ΑΕΚ και του καλαθοσφαιριστή Λεωνίδα - Αλέξανδρου Μαγουλά, οοποίος τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει αγωνιστεί σε κάποια ομάδα. Αύριοαναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του παίκτη από την ΕΟΚ, έτσι ώστε ναακολουθήσει την αποστολή της ομάδας μας στο Άργος.

Η ομάδα θαδιανυκτερεύσει στο Ναύπλιο το βράδυ της Παρασκευής και θα μεταβεί στο Άργος τηνεπόμενη ημέρα για το παιχνίδι με το αδελφό σωματείο της ΑΕΚ Άργους.

ΓραφείοΤύπου ΚΑΕ ΑΕΚ





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα πιστεύεις πως ο Μαγουλάς μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα μας και ουσιαστικά? (Με ανησυχεί το γεγονός πως έπαιξε μόνο σε εφηβικό)

haridimos είπε...

Εμένα με ανησυχεί το ότι δυο χρόνια δεν έχει παίξει επίσημο αγώνα...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα
μ' αρεσει που ο προεδρος τον εβαλε καθιστο στη φωτο για να μη φαινεται κοντος

haridimos είπε...

Από το να βγαίνει φωτο δίπλα από τα κάδρα των Γιαννακοπουλαίων..
παρουσιαση Καιμακογλου