13.12.14

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ...


Κόντρα στα Τρίκαλα BC αγωνίζεται απόψε η ομάδα μπάσκετ κι ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να κάνει Χριστούγεννα με ηρεμία .. Ο αντίπαλος μας, όπως στην Ελευσίνα, θα είναι με την πλάτη στον τοίχο και με εξαίρεση την Κηφισιά οι εκτός έδρας εμφανίσεις μας φέτος μόνο πειστικές δεν είναι .. Και στον πάγκο της υπάρχει ο Κώστας Φλεβαράκης που μας έχει κερδίσει αρκετές φορές και πριν γίνει προπονητής μας -με κυριότερη τη νίκη στο ΣΕΦ στον τελικό του 1999 όταν ήταν υπηρεσιακός στον ΠΑΟΚ, αλλά και μετά το διαζύγιό του με την ΚΑΕ και τον Καραμανλή, μια που ήταν στον Ηλυσιακό που μας κέρδισε εντός-εκτός παρκέ το 2011 . Στα Τρίκαλα παίζει και ο Αλέξανδρος Σπανός, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας, αλλά δόθηκε στην Κηφισιά με υποσχετική από την απερχόμενη τότε διοίκηση Ανατολιωτάκη χωρίς να έχει η ομάδα τη δυνατότητα να τον πάρει πίσω όταν θα έληγε αυτή..

Τα Τρίκαλα BC είναι η φρέσκια ονομασία του Αίολου Τρικαλων μετά την άνοδό του στην Α1 κι έτσι δεν υπάρχει προϊστορία, αφού είχαμε αντιμετωπίσει παλιότερα τον ΑΣ Τρίκαλα ή Τρίκαλα 2000 .



Την 1η Νοέμβρη του 2008, με τον Φλεβαράκη στον πάγκο μας, είχαμε κερδίσει στα Τρίκαλα με 73-75 . Η σύνθεση : Κυριακόπουλος, Βασιλόπουλος 2, Παπανικολάου 8, DJ Thompson 11, Χατζής 8, Δορκοφίκης 18, Kikerpill 13, Bryant 4, Andersen 2, Nemeth 7, Ταπούτος .

Νικήσαμε και την επόμενη χρονιά με τον Γκέκο στον πάγκο μας με 59-65 . Η σύνθεση : Green 11, Νικολαϊδης 16, Mazeika 3, Mack 8, Παπαντωνίου, Καλλινικίδης 8, Τουντζιαράκης, Francis 14, Mels 1, Γκιζόγιαννης 4.

Στο γήπεδο των Τρικάλων έγινε και το νικηφόρο μπαράζ με τον Ηρακλή το 2013 - από εκείνη την ομάδα παραμένει μόνο ο σημερινός αρχηγός μας, Μιχάλης Πολυτάρχου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: