29.12.14

ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ


Μπροστά σε ένα σχετικά γεμάτο γήπεδο, η Α.Ε.Κ. πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα σαφέστατα δυνατό αντίπαλο, πήρε το ροζ φύλλο κερδίζοντας 85-77 το Ρέθυμνο και πάει στις διακοπές έχοντας έναν αέρα δυο νικών από την διακεκαυμένη ζώνη -που δείχνει πλέον αρκετά μακρινή- αλλά και δυο από την τετράδα . Η ομάδα είναι σαφέστατα βελτιωμένη και κυρίως διαφορετική από αυτήν που ξεκίνησε τη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα.. Και σε διοίκηση και σε τεχνική ηγεσία και σε παίκτες μέσα στο παρκέ . Αν καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της στα παιχνίδια εκτός Αττικής, συνεχίζοντας να παίζει το ίδιο συγκροτημένα και στο ΟΑΚΑ, το μέλλον είναι στα χέρια της .
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν σαφέστατα ο 'Pops' Mensah-Bonsu που έχοντας μόλις ένα 24ωρο στην ομάδα, έπαιξε βασικός κι αναντικατάστατος στο '5' (αφού ο Σαρικόπουλος ήταν τραυματίας ενώ εκτός αποστολής βρέθηκε και ο Τσιάκος) και σε 37' και κάτι είχε 23 πόντους με 10/15 δίποντα ενώ κατέβασε και 15 (10 αμυντικά - 5 επιθετικά) ρημπάουντ κυριαρχώντας κάτω από τα δυο καλάθια . Από τον Lloyd Daniels, που έφτασε την παραμονή του ημιτελικού στο ΣΕΦ με Ηρακλή, είχαμε να δούμε τέτοιο ντεμπούτο ξένου με τη φανέλα μας .

Πέρα από τον Βρεταννό και τον συνήθη ύποπτο English (24π-5ασ-4ρ), είδαμε για πρώτη φορά και μια μεστή εμφάνιση από τον Tomas Delininkaitis... 19 πόντοι από 4/6 τριποντα και 7/8 βολές μαζί με 4 ασιστ κι ένα κλέψιμο . Η αξία του είναι γνωστή και φαίνεται πως οι μέτριες παρουσίες του πριν οφείλονταν στην έλλειψη προετοιμασίας και στην απουσία αγωνιστικής δράσης για μήνες .

Δειτε σε βίντεο



τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης

τα χάϊλάϊτς της αναμέτρησης από τον otetv
και άλλο ένα βίντεο με φάσεις από την αναμέτρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: