4.3.17

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΜΟΝΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Στην Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα (ή Promitheas Patras όπως λένε και στην αφίσα τους :-)  αγωνίζεται απόψε η ομάδα μπάσκετ με το μυαλό να είναι φυσικά στο ματς της χρονιάς την Τετάρτη στο Μονακό.. Κι αυτό γιατί με 7 αγωνιστικές να απομένουν στην Α1, είναι εξαιρετικά απίθανο να καλυφθεί είτε η διαφορά μας από τον 4ο που είναι 4 νίκες, είτε και από τον 2ο που είναι 3 ήττες .. Στη δεδομένη αγωνιστική απουσία του Milosevic προστέθηκε κι αυτή του Sakota που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα σε σύγκρουση με αντίπαλο στο ματς της Τρίτης. Οι Πατρινοί έχουν αλλάξει αρκετά, έχοντας τον προπονητή μας όταν είχαμε ξαναπαίξει αγώνες νοκ άουτ με ομάδα από το Γαλλικό πρωτάθλημα, τον Σολεαποκλεισμένο Αγγέλου, ενώ στους παλιούς μας γνώριμους Σαρικόπουλο, Τσάμη προστέθηκαν και οι Νώντας Παπαντωνίου αλλά και ο Jerel Blassingame, που πήρε τη θέση του τραυματία Clark ενώ αντί των Johnson, Anderson υπάρχουν οι Todic, Lucky Jones.
Με τον Προμηθέα δεν υπάρχει προϊστορία, αφού δεν είχαμε παίξει ξανά ποτέ σε επίσημη αναμέτρηση - μόνο ένα φιλικό είχαμε παίξει τον Οκτώβρη του 2014 στην Πάτρα για να γιορτάσουν την άνοδό τους στη Β Εθνική. Μόνο ο Sakota υπάρχει ακόμα από όσους έπαιξαν τότε, ενώ ο Σαρικόπουλος τώρα θα είναι αντίπαλος. Έχουμε αγωνιστεί όμως κι άλλες φορές στην Πάτρα με ομάδες εκτός του Απόλλωνα (ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ Α1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ)
Στις 17 Μάρτη του 2007 παίξαμε με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα σε ένα ματς που διακόπηκε λόγω ρίψης δακρυγόνου από την αστυνομία στις εξέδρες στο πρώτο πεντάλεπτο με συνέπεια να συνεχιστεί .. στις 18 Απρίλη. Όταν συνεχίστηκε το ματς, καθώς έμεινε το ίδιο φύλλο αγώνα, δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι τραυματίες τον Μάρτη Ταπούτος, Κόμματος αλλά και ο Perkovic που είχε ξεκινήσει πεντάδα στο αρχικό ματς αλλά τραυματίστηκε πριν το 2ο, με τον Μαγγουνή που έκανε προσφυγή στο μεσοδιάστημα για να μείνει ελεύθερος κι έτσι χάσαμε με 89-81.. Ο Σούλης Μαρκόπουλος χρησιμοποίησε τους : Γκαγκαλούδη 20, Πρ.Νικολαϊδη 14, Μάγλο 4, Μαγγουνή, Grgurevic 8, Ν.Παπανικολάου 5, Perkovic 2, Garma, Σακελλαράκη, Felton 17, Κακκαβά .
Mε τον Αγγέλου στον πάγκο μας κερδίσαμε 68-76 την Ολυμπιάδα στις 9 Φλεβάρη του 2008. Παίξαμε με : Wesson 5, Sy 10, Ταπούτο 12, Κυρίτση 14, Χατζή 4, Μπάρλο 1, Avery 16, Vasiljevic 10, Χαρίση 4, Σίμτσακ .
Tέλος στις 14 Οκτώβρη του 2012, στην πρεμιέρα της Β Εθνικής κερδίσαμε με 69-79 τον Έσπερο στο κλειστό 'Παναγία Αλεξιώτισσα'. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος χρησιμοποίησε τους : Σιαμανδούρα 1, Καπετζόγλου, Φαλέκα 14 (2), Τζόλο, Πολυτάρχου 17 (1), Κουκουράβα 3 (1), Βαβάτσικο, Γκιζογιάννη 18, Βεσκούκη 19 (5), Κοψαύτη 3 (1), Τσαπρούνη, Δέσπο 4

Δεν υπάρχουν σχόλια: