15.1.18

ΠΡΩΤΗ -ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ- ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ..

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η ομάδα μπάσκετ και με χαρακτηριστική ευκολία καθώς έχασε με 74-94 από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Με την ήττα αυτή βρεθήκαμε ακόμα πιο πίσω από το Λαύριο, και την ερχόμενη εβδομάδα στο φινάλε του πρώτου γύρου αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε ούτε και στη Χαλκίδα την Κύμη, μάλλον θα είμαστε κι εκτός οκτάδας στο 'βιράζ'.. 

Οι παίκτες της Α.Ε.Κ. δεν μπήκαν με τη δέουσα στοχοπροσήλωση απέναντι σε έναν σαφέστατα καλύτερο και ακόμα περισσότερο φορμαρισμένο αντίπαλο, βρέθηκαν με το καλημέρα πίσω στο σκορ και για άλλη μια φορά φέτος έτρεχαν και δεν έφταναν. Από ένα σημείο και μετά βέβαια οι μόνοι που έτρεχαν και στις δυο πλευρές του παρκέ ήταν οι φιλοξενούμενοι σε αντίθεση με τους παίκτες μας και τον πάγκο που είχαν παραδώσει τα όπλα και δεν κυνηγούσαν σε όλο το 40λεπτο.
Η διαφορά σε σχέση με το Κύπελλο, ήταν πως αφ'ενός ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ξεκούραστος (αλλά και πιο υποψιασμένος και με διάθεση να πάρει ρεβανς από την ομάδα που του στερησε το τρόπαιο που έπαιρνε μονιμα τα τελευταια χρονια), ο Pascual δεν έπαιξε με 8-9 παίκτες όπως στον ημιτελικό αλλά ξεκίνησε με Θανάση-Auguste που έδωσαν πίεση, τρέξιμο κλπ από την αρχή (ενδεικτικό το κλέψιμο του πρώτου στον Green), ενώ και ο Calathes ήταν σε zone (όπως τον τελευταίο μήνα) και όχι σε κακή βραδιά όπως τότε.. Συν το γεγονός πως η διαιτησία δεν ήταν μοιρασμένη αλλά είχαμε το γνωστό σπρώξιμο όταν το ματς παιζόταν ή η διαφορά ήταν μέχρι 10-12π, με ρεφάρισμα για τα μάτια του κόσμου μετά και κάποια "σπόρια" σε μας στο -18 και το -20 ...Η φάση με τον Παππά να βγάζει τη μπάλα έξω στην αρχή της 4ης περιόδου και να γελάει όταν οι Μανος-Αναστοπουλος έδωσαν την κατοχη στους πρασινους χαρακτηριστική..
Βίντεο από τον αγώνα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγωνας ζωης η θανατου σημερα στη Πολωνια ,
Χαριδημε κανε σε παρακαλω ενα σχολειο για Βρανιες σημερα.

Nikos VLG