20.1.18

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ Α ΓΥΡΟΥ



Στη Χαλκίδα και το Κλειστό της Κανήθου 'Τ.Καμπούρης' αγωνίζεται απόψε η ομάδα μπάσκετ στο φινάλε του πρώτου γύρου και έτσι όπως τα έχει "καταφέρει" με τις 5 σερί ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνιδια που την έχουν φέρει στο τουλάχιστον μέτριο 6-6 στο πρωτάθλημα, δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο για νέα απώλεια απέναντι στην πολύ ανεβασμένη -αφού έχει 5-1 στα τελευταία 6 ματς- Κύμη. Κι αυτό γιατί αν δεν μπορέσει ούτε τώρα να πάρει ένα διπλό, μάλλον θα κλείσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος εκτός οκτάδας.. Ο Dragan Sakota θεωρητικά έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Παναγιώτη Βασιλόπουλο, όμως ο διεθνής forward δεν πρόλαβε να προπονηθεί χθες που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και δύσκολα θα πατήσει το παρκέ σήμερα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε πέρσι στον α γύρο στο ίδιο γήπεδο, ούτε με αυτήν που μας ζόρισε στο ΟΑΚΑ στο 2ο γύρο αφού δεν έμεινε ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης ενώ άλλαξε και ο προπονητής. Στον πάγκο είναι πλέον ο Γιάννης Καστρίτης στην 3η του σεζόν στην Α1 μετά τον Αρκαδικό πρόπερσι και τα Τρίκαλα πέρσι και γέμισε το ρόστερ με παίκτες που είχε συνεργαστεί στις δυο προηγούμενες : Cameron Jones από την πρώτη, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Τσαγκαράκης από την δεύτερη. Η ομάδα άλλαξε εικόνα με την έλευση του McGee στο 5 και κυρίως του McFadden στην περιφέρεια. Από ξένους υπάρχουν ακόμα ο Lenzelle Smith με τον Okereafor στα guards και ο Kyser στην frontline, ενώ από Έλληνες ο Μπάρλος ενώ οι Σακελλαρίου, Γερομιχαλός, Μητσιμπόνας, Εζομο συμπληρώνουν δωδεκάδα.
Πέρσι για την 3η αγωνιστική (22/10) η Α.Ε.Κ. παίζοντας υποδειγματικά πέρασε πανηγυρικά από τη Χαλκίδα κερδίζοντας με 55-81 την Κύμη (Seajets τότε). Ο Jure Zdovc είχε χρησιμοποιήσει τους : Ukic 4, Sakota 9, Βασιλειάδης 11, Milosevic 8, Χαριτόπουλος 5, Dixon 18, Λαρεντζάκης 3(5κλ), Falker 4(6ρ-2κψ), Ivanovic 9, Μαυροειδής 7(6ρ), Σκουλίδας, Williams 3.



 Στη Χαλκίδα και στο ίδιο κλειστό είχαμε παίξει ξανά στις  4 Νοέμβρη του 2012 με αντίπαλο τον ΓΠΣ Χαλκίδας, κερδίσαμε με 60-71 και ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε χρησιμοποιήσει τους :
Φαλέκα 5, Πολυτάρχου 18 (3), Γκιζόγιαννη 17 (1), Βεσκούκη 5 (1), Δέσπο 9, Κοψαύτη 9 (1), Κουκουράβα 4, Τζόλο 4 (1), Σιαμανδούρα, Καπετζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: