12.12.18

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Την καλύτερή της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε στην Pais Arena της Ιερουσαλήμ η Βασίλισσα καθώς όχι μόνο ξεπέρασε τις σημαντικότατες απουσίες της (Ξανθόπουλος, Καββαδάς, Γιαννόπουλος) κόντρα σε ένα πολύ καλό και φορμαρισμένο σύνολο, αλλά μετά από καταλυτική παρουσία μέσα στο παρκέ πήρε και το ροζ φύλλο αγώνα καλύπτοντα και τη διαφορά που είχε χάσει στο ΟΑΚΑ κι έτσι απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα για την κορυφή του ομίλου. Ειδικά το ξεκίνημα στο πρώτο επτάλεπτο όταν προηγήθηκε με 13-29 ισοπεδώνοντας τον αντίπαλο, ήταν βγαλμένο από τα πιο υγρά όνειρα των οπαδών της ομάδας. Αξιοσημείωτο φυσικά και το γεγονός πως η Α.Ε.Κ. παραμένει αήττητη εκτός συνόρων από τις ...10/1 όταν έχασε από τη Banvit, δηλαδή εδώ και 11 μήνες που θα γίνουν και 12 μια που το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι είναι στις  8/1 του νέου έτους.
MVP της αναμέτρησης ήταν φυσικά ο Malcolm Griffin στο καλύτερό του ματς στα κιτρινόμαυρα... αψεγάδιαστος επιθετικά, χωρίς λάθη οργανωτικά και με υποδειγματική αμυντική παρουσία δικαιώνοντας την επιμονή & υπομονή του τεχνικού team στο πρόσωπο του. Δίπλα του είχε άξιους συμπαραστάτες την τριπλέτα των Hunter (που για άλλο ένα ματς κόντραρε μόνος του την αντίπαλη frontline που μόνο αμελητέα δεν ήταν), Sant-Roos (που έδωσε και επιθετικές λύσεις πέρα από όλα τα άλλα που κάνει στο παρκέ) και Sakota που δε βοήθησε μόνο με τα σουτ του αλλά και με την άμυνά του .. Θα πρέπει στη συνέχεια η συγκεκριμένη τριπλέτα μαζί με τον Maciulis να πάρει περισσότερες ανάσες ώστε να είναι σε καλή κατάσταση στα knockout του BCL και το Διηπειρωτικό νωρίτερα..


Δείτε βίντεο με χαϊλάϊτς από το παιχνίδι

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξερουμε ποτε ληγει το συμβολαιο του λαρεντζακη και ποιο ειναι το buyout?

Ανώνυμος είπε...

εχουν βγει οι ημερομηνιες του παγκοσμιου συλλογων?ειναι σιγουρο οτι θα διεξαχθει?

Ανώνυμος είπε...

Μακραν η καλυτερη ΑΕΚ στην εποχη Μακη. Λούκα μπανκι μακάρι μια ζωή στην ΑΕΚ. Λαρεντζακης Βινς χαντερ 5ετες τωρα να ναι ηγέτες στην ομάδα και πάμε για Ευρωλίγκα. Μωραΐτης ο Ντονσιτς της ΑΕΚ όσο τον χαρούμε μέχρι να πάει nba!!!

haridimos είπε...

1/ o Λαρεντζάκης έκανε τετραετές συμβόλαιο, που λήγει το καλοκαίρι του 2020. Το buyout δε νομίζω πως θα είναι πάνω από 50-100 χιλιάρικα για συμβόλαιο των 200χιλιάδων.

2/ ΔΕΝ έχουν βγει ημερομηνίες για το Διηπειρωτικό ακόμα..