16.12.18

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Μπροστά σε 2,5-3 χιλιάδες οπαδούς της, η Βασίλισσα συνέχισε τις πολύ καλές της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα κερδίζοντας 83-64 το Λαύριο (Aegean Cargo) πετυχαίνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και 9η εντός/εκτός συνόρων μετά την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ανταπεξερχόμενη ιδανικά στις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν σε κομβικές θέσεις του ρόστερ. Όπλο για ακόμα μια αναμέτρηση ήταν η αμυντική της λειτουργία - δεν είναι τυχαιο πως σε αυτό το διάστημα με το σερί μόνο στο Αλεξάνδρειο δέχθηκε 77π ενώ σε όλα τα υπόλοιπα το παθητικό περιορίστηκε κάτω από τους 70-71.. Παράλληλα ο ρυθμός του ματς επέτρεψε στον Banchi -που σίγουρα πιστώνεται την πολύ καλή ομαδική λειτουργία- να ανοίξει το rotation και να ξεκουράσει και λίγο κάποιους από τους βασικούς.
Κορυφαίοι παίκτες μας ήταν ο συνήθης ύποπτος Vince Hunter που κυριάρχησε κάτω από τη ρακέτα (και όχι μόνο) με τον Dusan Sakota που σαφέστατα έχει βελτιωθεί και αμυντικά φέτος. Στα θετικά του αγώνα η παρουσία του Rathan-Mayes στο 2ο ημίχρονο που ήταν πιο απελευθερωμένος, ουσιαστικός και λιγότερο επιπόλαιος αλλά και η βελτίωση του Τσαλμπούρη με την πάροδο του χρόνου στο παρκέ.. Μάλιστα ο 23χρονος forward δοκιμάστηκε για λίγο και σαν σέντερ λόγω της ανεπάρκειας του Roberson.
Το παιχνίδι ήταν αξιομνημόνευτο και για τον Ρογκαβόπουλο που σκόραρε τους πρώτους του πόντους στην Α1. Το μέλλον του ανήκει και ο ουσιαστικός χρόνος συμμετοχής που παίρνει στα παιχνίδια μόνο καλό του κάνει.
Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: