2.6.19

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΠΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 25 ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Τρίτη συνεχόμενη ήττα στην Πάτρα από τον Προμηθέα, δεύτερη ήττα (κι εύκολα) σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς στα playoff, σταθερά μέτρια προς κακή απόδοση σε όλη την post season για τη Βασίλισσα που δείχνει πως βρίσκεται σε πραγματικά πολύ κακό φεγγάρι και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία για να επιστρέψει μετά από τόσα χρόνια στους τελικούς της Α1.
Ειδικά αν δεν καταφέρουν να αγωνιστούν αύριο οι Hunter (που τραυματίστηκε σε ένα απαράδεκτα αντιεπαγγελματικό φάουλ που του έκανε ο Γκίκας) και Theodore τα προβλήματα θα είναι τεράστια..


Κομβική αποδείχθηκε η διακοπή από την είσοδο φιλάθλου μας στο μέσο του τρίτου δεκαλέπτου.. Εκείνη την ώρα το σκορ ήταν 44-46 υπέρ της Α.Ε.Κ. .. Χάθηκε το momentum και στη συνέχεια ακολούθησε ένα σερί 16-3 για τους γηπεδούχους..

Αγωνιστικά η ομάδα πλήρωσε την πολύ κακή επιθετική της βραδιά.. Με μόλις 7/29 3π και 14/21 1π, και τον βασικό της σέντερ να μένει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς αμυντικό ρημπάουντ, δεν μπορούσε να έχει μεγαλύτερη τύχη.. Ο Προμηθέας πολύ καλά διαβασμένος (και συνεπικουρούμενος από τους γκρι) περιόρισε τα επιθετικά όπλα του Banchi που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις όταν έπρεπε..
Σαφέστατα έχει μερίδιο ευθύνης για τις μέτριες/κακές εμφανίσεις και ο προπονητής. Έστω και για το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να εμφυσήσει στους παίκτες του τη σημασία της επιστροφής της ομάδας στους τελικούς μετά από 14 χρόνια..
 Δείτε το ματς όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα βαση την εικονα των 2 ματς με προμηθεα αλλα και τη σειρα με τον χολαργο μαλλον παει για 1-3 η σειρα. Μακαρι να με βγαλουν ψευτη αυριο οι παιχτες αλλα το φοβαμαι πολυ το ματς αυριο