15.6.19

ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

Έστω και στην τελευταία φάση, η Α.Ε.Κ. κατάφερε να πάρει το διπλό στο κλειστό της οδού Κέννεντυ και να τελειώσει στο 4ο ματς τη σειρά, αποφεύγοντας ένα ψυχοφθόρο 5ο τη Δευτέρα. Για άλλη μια φορά φάνηκε στο παρκέ πως η φετινή ομάδα μπορουσε συνήθως να βγάζει τις άμυνες που ήθελε στο τέλος αν χρειαζόταν να διατηρήσει ένα προβάδισμα, όχι όμως να βάλει τα σουτ που έπρεπε για να πάρει μια νίκη ή πρόκριση..
Δεν είναι να πανηγυρίζει κανείς για μια (ακόμα) 3η θέση, αλλά σαφέστατα είναι προτιμότερη από την 4η.. Και επίσης αν τελικά η ΕΟΚ τηρήσει τα ίδια μέτρα και σταθμά και δεν επιτρέψει στον Προμηθέα τη συμμετοχή στο Eurocup, το Περιστέρι θα παίξει προκριματικά BCL και η Α.Ε.Κ. όχι καθώς θα μπει απ'ευθείας στους ομίλους.
Αγωνιστικά με την απουσία του Bentil δεν είχαμε τα προβλήματα των προηγούμενων τριών ματς της σειράς κάτω από τα καλάθια κι έτσι ο Hunter που είχε ανεβάσει στροφές έτσι κι αλλιώς, μπόρεσε να κάνει το αγαπημένο του παιχνίδι επιθετικά, αξιοποιώντας όλες τις προσπάθειες που πήρε. Αρκετά καλός και χωρίς κατάχρηση σε σουτ ήταν ξανά στο ίδιο γήπεδο ο York, ενώ ο Theodore για πρώτη φορά στη σειρά θύμισε κανονικό παίκτη. Αρκετές λύσεις έδωσε και πάλι ο Ξανθόπουλος αλλά και ο Γιαννόπουλος, ενώ ο Sant-Roos ήταν κι αυτός σε καλύτερη κατάσταση από την Πέμπτη σε αντίθεση με τον James και τον Mbakwe που συνέχισαν τις μέτριες ή άχρωμες εμφανίσεις, ενώ ο Sakota ήταν αρκετά άστοχος ευστοχώντας κατά βάση με βολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: