6.6.19

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ, ΕΧΑΣΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ..

Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε ξανά στο Δ.Τόφαλος στον 4ο ημιτελικό με τον Προμηθέα. Για άλλη μια φορά στα φετινά playoff η Α.Ε.Κ. εμφανίστηκε πολύ κατώτερη του αναμενόμενου και γνώρισε άλλη μια ήττα... τρεις σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς, και σε όλα έπαιξε από κάκιστα έως καθόλου.. Για άλλη μια φορά ξέμεινε από δυνάμεις στο τέλος (διόλου περίεργο με τα ματς να γίνονται μέρα παρά μέρα και την τεχνική ηγεσία να εμμένει σε πολύ κλειστό rotation) κι έτσι σκόραρε μόλις και μετά βίας 10 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο και οριακά πάνω από 50 σε όλο το 40λεπτο.. Και φυσικά για άλλη μια φορά η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και έσπρωχνε απροκάλυπτα τους γηπεδούχους..

Έτσι όλα θα κριθούν αύριο στο ΟΑΚΑ (κι ενώ την Κυριακή θα αρχίσουν μεγάλοι/μικροί τελικοί ... ασχολίαστο πως η 24η αγωνιστική έγινε 13/4, η 25η στις 20/4, η 26η στις 8/5, τα playoff άρχισαν στις 18/5 και τώρα παίζουν οι ομάδες μέρα παρά μέρα γιατί δε βγαίνουν οι μέρες για την προετοιμασία της Εθνικής..) χωρίς κόσμο μια που φρόντισαν γι'αυτό αυτοί που άναψαν το καπνογόνο στον 2ο ημιτελικό.. Με βάση τις εμφανίσεις σε όλη την post season, και τον τρόπου που αντιμετωπίζονται από τη διαιτησία και χωρίς κόσμο, ο Προμηθέας είναι σαφέσατατα το φαβορί.
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πει κανεις.. Με τέτοια ποσοστά σε τρίποντα (4/20) και βολές (14/21) πολύ απλά δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα κόντρα σε σοβαρό αντίπαλο που έχει και τις γκρι βοήθειες όποτε χρειαστεί.. Δυστυχώς φάνηκε πως η εμφάνιση της Δευτέρας ήταν η εξαίρεση και οι κάκιστες, ασόβαρες, μπλαζέ, εμφανίσεις είναι η νόρμα σε αυτά τα playoff..
Σαφέστατα μερίδιο ευθύνης για την κακή παρουσία της Α.Ε.Κ. στα playoff έχει και ο Luca Banchi. Η ομάδα δείχνει να έχει αποδιοργανωθεί με τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν και η διαείριση του υλικού που γίνεται δεν είναι η προσήκουσα για σειρά αγώνων που έχει παιχνίδια κάθε 48 (ή και λιγότερο) ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: