12.10.19

ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..


Τον Ήφαιστο Λήμνου αντιμετωπίζει σήμερα στο Νίκος Σαμαράς(*) η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. έχοντας και πάλι πολλά προβλήματα.. Γιατί μπορεί ο Slaughter να είναι για πρώτη φορά (επιτέλους) στην αποστολή και να επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Τολιόπουλος, όμως η Βασίλισσα ταξίδεψε στο ακριτικό νησί χωρίς τον μοναδικό της play maker, τον Γκίκα (χτύπησε στο μάτι) αλλά και τον Jankovic (κάκωση στον ώμο). Έτσι το έργο της ομάδας γίνεται ακόμα δυσκολότερο κόντρα σε ένα σοβαρό αντίπαλο που γεμίζει το γήπεδό του και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει απώλειες..
 O Σωτήρης Μανωλόπουλος που παρέμεινε στον πάγκο του Ήφαιστου, κράτησε τους Smith, Evans από την περσινή εξάδα των ξένων και φέτος ήρθαν οι Hammonds, Guilbert, Little, Moldoveanu.
Στον ελληνικό κορμό παρέμειναν Μούρτος, Σταμάτης, Χαριτόπουλος, Διαμαντάκος και ήρθαν οι Τσαϊρέλης, Στασινός, Πελεκάνος.
Πέρσι στις 23 Μάρτη κερδίσαμε στη Λήμνο με 74-87. Ο Banchi είχε χρησιμοποιήσει τους : James 1, Sakota 19, Τσαλμπούρη 3, Maciulis 18, Λαρεντζάκη 8, Μωραϊτη 2, Griffin 6, Sant-Roos 7, Ρογκαβόπουλο, Γιαννόπουλο 2, Hunter 21.



*Μαχαιριά να παίζει απόψε η Βασίλισσα σε ένα γήπεδο που πήρε το όνομά του από τον αδικοχαμένο βολλεϋμπωλίστα Νίκο Σαμαρά .. ειδικά απόψε όταν χτες μπήκε η ταφόπλακα στην ανδρική ομάδα βόλλεϋ, την ΑΕΚ της καρδιάς.. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΣΑΠ
1.Παρέστησαν στη συνεδρίαση εκ μέρους του Τ.Α.Α.ΑΕΚ οι κ.κ. Αλέξης Αλεξίου, Νίκος Δευτεραίος οι οποίοι δήλωσαν πως η ΑΕΚ δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 2019-20. Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. εξέδωσε διαπιστωτική πράξη μη συμμετοχής της Α.Ε.Κ. σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της Ε.Σ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: