7.10.19

ΕΚΑΝΕ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ

Παίζοντας από την αρχή σοβαρά και παρά τις αρκετά σημαντικές ελλείψεις με τις οποίες παρατάχθηκε (ο Slaughter δεν αγωνίστηκε τελικά αν και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, ενώ εκτός 12άδας ήταν και ο Τολιόπουλος μετά από ένα μικροτραυματισμό στην προπόνηση) η Βασίλισσα κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Κολοσσό H Hotels και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς.

Πριν την έναρξη η ΚΑΕ τίμησε τη μνήμη του αξέχαστου Νίκου Μήλα, προπονητή της ομάδας του '68 και όχι μόνο, που "έφυγε" το καλοκαίρι.
 Aγωνιστικά τώρα με τους δυο shooting guards μας να επιβεβαιώνουν την κλάση τους και να σκοράρουν κατά ριπάς (25π ο Langford με 6/8 2π, 1/6 3π, 10/12 1π και 23π ο Ray που είχε 4/6 3π, 4/6 2π, 3/6 1π) δεν είχαμε κανένα πρόβλημα επιθετικά.. Οι ελλείψεις στο '1' οδήγησαν στην χρησιμοποίηση του Sant-Roos σε αυτό το ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα.. ο Κουβανός μπορεί να σκόραρε μόνο από βολή και στο τέλος αλλά σε όλο το ματς (ο μόνος που έπαιξε πάνω από 30') ήταν παντού σε όλες τις πλευρές του παρκέ και είχε σαφέστατα μεγάλο μερίδιο στη νίκη. Αρκετά καλή παρουσία είχαν και οι Jankovic, Μαυροειδής, Κακλαμανάκης-αμυντικα- που δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα με την frontline των φιλοξενούμενων. Θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερο rotation μάλλον αλλά μια που είναι αρχές της σεζόν είναι λογικό να θέλει ο coach να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

(Υ.Γ. βίντεο ελπίζω να ανέβει τις επόμενες μέρες γιατί η vga στο pc με κρέμασε :-) - edit. Ανέβηκε ..





Δεν υπάρχουν σχόλια: